fredag den 8. januar 2010

Vintertid er hobbytid


En af de gode ting ved vinteren er, at der er bedre tid til hyggelige tidsfordriv. Puslespil for eksempel - typisk noget, der for mit vedkommende kun bliver taget frem her midt i den mørke tid. Når de 1000 brikker er hældt ud på bordet, begynder jagten på motivet, mens Bach eller Lully spiller i baggrunden. Herligt!

I år er jeg kommet sent i gang. Forkølelser og deadlines kom i vejen for juleferiens tradition, men pyt! Forventningens glæde er som bekendt den største...

Jeg har udvalgt mig et særligt fint puslespil med titlen "Grandma's Attic" - motivet forestiller selvfølgelig et loftsrum fyldt med alskens herligheder; sådan som et loft helst skal være. Her er kister med børnenes gamle legetøj, en gyngehest og gine, symaskine og sørøverflag, en gammel standerlampe og tusind andre ting. Det skal nok blive sjovt!

Det allerbedste er næsten, at man ikke kan foretage sig andet imens. At lægge puslespil virker særdeles afstressende, hvis man trænger til den slags. Og når man efter lang tids søgen må opgive at finde en manglende brik - så er det gerne lige netop den, man finder som det første næste dag. Ren puslespils-magi! :-)

Ingen kommentarer: