fredag den 12. februar 2010

Et helt nyt blad


Det nye nummer af ANGLOFILIA er lige kommet fra trykkeriet, og det er altid både spændende og en lille smule mærkeligt at se det færdige resultat. For selv om jeg nærmest kan indholdet udenad, og selv om jeg har set billederne og den opsatte tekst på skærmen, så er det noget helt, helt andet at se bladet i virkeligheden.

Det flotte forsidebillede har jeg ikke selv taget, men det er fra Lake District i den nordlige del af England. Et meget smukt område, som varmt kan anbefales...

12 kommentarer:

Ellen sagde ...

Jeg kan forestille mig, at sådan en udgivelse kan sammenlignes lidt med at få et barn... det har været en ubrydelig del af én i ni månedner, og man tror, man kender det 100% - og så dukker der alligevel et totalt nyt og ukendt individ op. Som man elsker fra første sekund :-)

Lake District. Suk. Der har jeg turet rundt i et par ferier. Men det kommer nok ikke helt bag på dig.

(Jeg 'går i banken' i morgen - jeg vil stadig gerne abonnere, men netbanken har til huse i en anden pc end min egen...)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Du har helt ret - jeg har selv tænkt samme tanke. Bare sådan i mindre målestok... :-)

Ja, det anede mig nok, at du kendte Lake District. Det er et helt vidunderligt sted. Selv om jeg nok synes, at Yorkshire lige ved siden af er mindst lige så dejlig.

Lavendel sagde ...

Det ser rigtig flot og spændende ud, når jeg bliver rig, vil jeg ha´et ....eller to...god weekend!

Mia Folkmann sagde ...

Kære Lavendel. Hvis du e-mailer mig din adresse, så skal jeg sende dig en gratis prøve... :-)

Madame sagde ...

Jeg har lige siddet og nydt din pdf-ufgave af Anglofilia, som ligger ude i højre sidebar. Havde ellers lovet mig selv en weekend uden computer :-) Hvor er det dog smukt, Mia, jeg synes, det må være meget givende at lave sådan et blad. Det minder mig om, hvordan radioudsendelser bliver til - som er min verden.

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Hvor dejligt at du ku' lide det. Og så endda på en computerfri dag... :-)

Du har nok helt ret i, at det er ligesådan at lave radioudsendelser - det er jo også noget med at finde på og undersøge og skrive tekster...

Apropos radioudsendelser - så er det jo P2 tid... :-)

Go' søndag til dig!

Bente sagde ...

Åh ja, jeg kender godt den der følelse fra de bøger, jeg har skrevet og redigeret. Det altid noget helt andet, når man står med det færdige resultat. Og ret stort ;-).

Producerer du bladet helt alene? For det må da være et stort arbejde!

Mia Folkmann sagde ...

Bente: Nej, ikke helt alene, heldigvis. Jeg laver det sammen med min rare mand. Han er grafiker og har lavet blade i årevis, men det er første gang vi lavet et blad sammen. Det er utroligt hyggeligt - jeg skriver og finder på - han layouter det. Og så fotograferer vi begge to...

Det er rigtigt, at det er en dejlig følelse, når man står med et helt nyt blad/ en helt ny bog. Men også lidt skræmmende, for tænk hvis teknikken/trykkeriet har lavet en brøler. Eller tænk, hvis man har overset en fatal stavefejl (det ER sket!!). Du kender sikkert også til det med korrekturen, hvor man læser igennem tyve gange - og alligevel finder en fejl... :-)

Annette sagde ...

Mia, jeg har netop nydt "barnet" via pdf.filen, hvor er det smukt.
Jeg har slugt artiklerne og glædet mig over de smukke billeder. Jeg håber, at I er stolte af jer selv, for det har I grund til.
Tak for en dejlig søndagsoplevelse.

Anonym sagde ...

Nu har jeg kigget og læst lidt i bladet. Det er flot og et rigtigt hyggeblad. Det sjoveste var selvfølgelig artiklen om Broadway - tænk at Broadway(også) er en lille landsby i England. Det er også morsomt, at der er en omtale af Cranford! Det er nemlig en af mine yndlingsbøger. Èn af mange! :D

Mia Folkmann sagde ...

Annette: Tusind tak for de pæne ord; vi hygger os meget med at lave bladet, og det håber jeg, at man kan mærke lidt... Min abonnementskare vokser langsomt, men støt - og det er jeg selvfølgelig meget glad for. :-)

God søndag aften til dig!

Mia Folkmann sagde ...

Jens: Det skal nemlig lige præcis være et hyggeblad, for sådan nogle er der vist ikke for mange af...

Ja, Broadway er en rigtig nuttet lille by, som jeg altid lige skal besøge, når jeg er i England. Og så ind på min yndlingscafé og have "Ploughman's Lunch"... :-)

Cranford har jeg kun set som film - eller rettere serie - og den skal jeg se snart igen, for nu er der kommet en opfølgning. Det er med Judy Dench, og hun er jo en dejlig dame... :-)