søndag den 28. marts 2010

En rigtig legedag


Dagen i dag har været helliget kreativ leg. Vi har længe haft lyst til at prøve nogle ting af, som ikke var egentlige - bestilte - opgaver, så jeg har siddet og leget med acrylmaling og akvarel, og min rare mand har eksperimenteret og frembragt de sødeste Flash animationer.

Der er ikke noget så afslappende som at sidde hele dagen og høre klassisk musik, mens man leger med farver. Resultatet vil jeg ikke være bekendt at vise frem i en børnehaveklasse, men selv Rembrandt må jo have startet et eller andet sted...

8 kommentarer:

Ellen sagde ...

Nårh, hvor er den sød, den lille ugle.

Jeg skal ikke kunne sige, hvor Rembrandt startede - kun, at han sandsynligvis var både startet og nået temmelig langt på dette tidspunkt i sit liv ;-)
Nej... undskyld, undskyld. Det var absolut ikke for at være ond eller sarkastisk, og egentlig er jeg helt misundelig på din og din mands søndagsleg med farver til dejlig musik.
Og du kan garanteret godt, men vil bare ikke indrømme det... :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Høh, du kan tro, at jeg IKKE kan. Men jeg vil gerne kunne, så jeg må bare øve mig... :-)

Annette sagde ...

Mia, du ved selvgjort er velgjort, så uanset om resultatet er godt eller skidt, så betyder det jo ikke så meget.
I øvrigt så læste jeg i avisen, at der ved en fejl var blevet smidt nogle tegninger ud ved et galleri. Tegningerne blev fundet og finderen udtalte, at han ikke kunne forstå, at der ikke var andre end ham, der kunne se at det drejede sig om uvuderlig kunst. For mig lignede de mest af alt de tegninger mit barnebarn på 4½ laver ☺.
Fortsat held og lykke med kreativiteten.

Annette sagde ...

Jeg opdagede først uglen efter jeg havde svaret dig, hvor er den sjov og hyggelig ☺

Madame sagde ...

Sikke en dejlig idé at sidde og lege med acrylmaling og akvarel en hel dag! Og Johns ugle er noget af det sødeste ;-) Det er frygtelig synd, at mange stopper med at tegne, når de bliver voksne. Jeg er sikker på, vi ville have godt at at være kreative hver dag hele livet. Min bror har gået på aftenskole i vinter for at lære at male, og han er blevet helt vild med det.

Ha' en god mandag, Mia :-)

Mia Folkmann sagde ...

Annette: Jeg er sikker på, at dit barnebarns tegninger er kønnere end mine - men pyt med det; det vigtigste er at man har det sjovt.

Madame: Ja, det er nemlig synd, at så mange holder op med at tegne. Jeg kan godt forstå, at din bror er blevet helt vild med at male - og jeg kunne da også godt blive fristet til at gå på skole for at lære. Men indtil videre trækker jeg på min rare mands viden om emnet... :-)

Petunia sagde ...

Kjempefint at du vil være med på After ski i påsken!! Der skal vi leke oss og ha det gøy også;)

Mia Folkmann sagde ...

Petunia: ja, det glæder jeg mig til... ;-)