lørdag den 27. marts 2010

Sluk lyset!


I aften holder vi Earth Hour – sammen med en stor del af resten af verden. I en time fra kl. 20.30 slukker vi alt lys og afholder os fra at bruge strøm. Det vil altså sige ingen TV, ingen radio, ingen computer og dermed ingen blogning (uha da!) – men til gengæld en hel time med snak i stearinlysets skær.

Det er bestemt ikke nogen dårlig idé. Hverken Earth Hour eller det med at snakke sammen i en hel time. Sådan SNAKKE – om drømme og længsler og skøre påhit. Om alt mellem himmel og jord.

Jeg tror, at det var British Telecom, der engang kørte en reklamekampagne med temaet ”It’s good to talk” – og det er nemlig lige det, det er!

Du kan læse mere om Earth Hour her...

8 kommentarer:

Madame sagde ...

Det er en rigtig god og tankevækkende idé med Earth Hour! Sidste år holdt vi blogtræf på denne dag, og vi sad mindst 25 mennesker på La Officine på Frederiksberg med masser af stearinlys tændt - det var en fantastisk oplevelse :-)

God Earth Hour-dag til dig, Mia!

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Det må have været en god oplevelse. Jeg tror, at mange steder holder "candlelight dinner" og den slags i aften... :-)

Bente sagde ...

Nu må jeg for anden gang her til morgen indrømme, at Earth Hour lige var gået hen over hovedet på mig i år. Ups.

Men ... selvfølgelig deltager jeg (ligesom jeg gjorde sidste år sammen med Madame og alle de andre bloggere på La Officina). Dog vil jeg tillade, at fryseren og køleskabet bruger strøm i den time :-).

Ha' en god lørdag!

Mia Folkmann sagde ...

Bente: Vi slukker heller ikke for fryser og køleskab, men for alt lyset i huset. Flere kommuner er med i Earth Hour, men ikke vores - så vi får nok også oplyst stuen med gadelampens skær... :-)

Rimkogeren sagde ...

Tak for din kommentar. Jeg har googlet på Dialogmodtagelse og lagt en forklaring ind under billedet.

Ikke et ord om staerinlysenes partikelforurening og CO2-belastning.
Bortset fra det: Selvfølgelig bør man, som min gamle mor altid sagde: "Spare, hvor spares kan!"
Forresten tror jeg, at X-factor er en faktor, som stikker den berømte kæp i hjulet.
Og nej. VI SKAL IKKE SE X-FACTOR.

Mia Folkmann sagde ...

Rimkoger: Nå ja, jeg havde lige glemt alt om X-factor (jeg ser den nemlig heller ikke...)

Earth Hour er vel nærmest et forsøg på at få os i-det-hele-taget-meget-belastende-mennesker til at tænke os lidt om - bare en gang i mellem. ;-)

Havehyrden sagde ...

skal nok huske at slukke lyset. Arrangementet er en super ide. Man kan også læse om det på wwf´s hjemmeside. God weekend

Mia Folkmann sagde ...

Havehyrde: Ja, det er også dem, jeg har et link til. Der er en hel masse steder, der er med i aften - og det kan man læse mere om dér...

God weekend til dig også... :-)