søndag den 25. april 2010

En god messe


Nu er livsstilsmessen et overstået kapitel, og det har været en god oplevelse. Alt er pakket ned og hjembragt, så mandag skal bruges til at stille på plads og gøre butikken pæn igen.

Og så skal jeg sidde ned nogle dage i træk. Når man ikke er vant til det, bliver man altså MEGET øm i fødder og ryg af at stå op i 8 timer!

Mens jeg sidder her og drikker te og hygger og slapper af, prøver jeg at lære min nye bærbare computer at kende. For gæt, hvis pc valgte at stå af i fredags - midt i det hele - så jeg måtte styrte til Lyngby og finde en ny. Men det lykkedes heldigvis, og den nye maskine er dejlig nem, når man lige har vænnet sig til den. Jeg er sikker på, at den vil være særlig god til blog-skrivning... :-)

8 kommentarer:

Ellen sagde ...

Det var en god messe, men jeg tænkte faktisk på dig, da vi kørte hjem: du havde ikke en stol, hvor du lige kunne sætte dig i bare to minutter, vel?

Det går meget ud over ryggen at stå så længe, så jeg forstår sandelig godt, at du vil sidde ned de næste par dage. For at få et godt forhold til din nye pc :-)
Hvilket minder mig om, at jeg ikke har en backup af alle mine billeder... Pyh, jeg bliver helt svedt ved tanken.

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Jo, jeg havde en lille klapstol med, men jeg havde ikke ret meget mulighed for at bruge den.

Du kan også tro, at jeg blev hed om ørerne, da min gamle pc begyndte at flimre grønt og lugte brændt. Jeg havde heller ikke backup af mine artikler - men DET fik jeg hurtigt!! Jeg opdagede i øvrigt, at McAfee tilbyder automatisk backup for 350 kr. om året (eller noget i den stil). Det skulle man måske overveje, for så var man da på den sikre side... :-)

Rasmine sagde ...

Det må blive et dobbelt til lykke! Er det ikke lidt af et særsyn, at en ny pc er nem? Jeg synes, jeg tit hører jamren i den forbindelse.

Jeg har også lige købt en ny bærbar, men jeg var ikke hjemme, da den ankom, så jeg skal på posthuset for at hente den, og jeg er noget spændt :-)

Madame sagde ...

Tillykke med den veloverståede messe, Mia, og det var dejligt at møde dig. Jeg kan godt forstå, det har været hårdt ved kroppen at stå op i så mange timer. Du burde sælge stole - så er det jo naturligt, at du sidder i en af dine egne :-)
Men øv, sikke noget med pc'en! Jeg har også lige fået en ny, som jeg er meget fornøjet med.
Ha' en dejlig mandag!

Mia Folkmann sagde ...

Rasmine: Ja, jeg frygtede også det værste, for min computerpige skulle på ferie, så alt gik i huj og hast med at installere. Men den virker! Og jeg er så glad!

Jeg håber, at det går lige så nemt med din. Det er så spændende at få en ny computer... :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Det var rigtig dejligt at møde dig (og din Monsieur). Og sjovt at høre, at vi har fælles bekendte. Jeg håber, at I nåede det hele efter planen...

Du har helt ret i det med stolene, og jeg fandt faktisk nogle sjove havestole sidste år, som jeg lidt havde glemt igen. Det var sådan nogle gammeldags liggestole og siddestole med aftryk af engelske klassikere (Penguin books) - de kunne måske være sjove at have i butikken... :-)

Annette sagde ...

Selv om du nu trænger til et par stilledage med fødderne oppe, så har jeg læst hos både Ellen og Madame, at messen var en stor succes. Vi er jo slet ikke vant til at stå op så længe, så det må have været utrolig hårdt.

Sikken en ekstra stressfaktor, at din pc pludselig beslutter sig for at stå af midt i det hele. Jeg er med på den med ny bærbar, jeg har stridt imod længe, fordi mit gamle hakkebræt har dansk software, men den er efterhånden en stressfaktor pga. langsommelighed og jeg har bøjet mig og modtaget den dejligste laptop som gave fra min mand ☺. At der så endda om et par uger bliver installeret dansk officepakke på den, det gør glæden ekstra stor, for tanken om at skulle have excel og word på hollandsk, pyha ☺.
En rigtig dejlig dag til dig, Mia.

Mia Folkmann sagde ...

Anette: Ja, selv om jeg ikke er meget for at indrømme det, så er jeg ingen vårhare længere, og mit energiniveau er ikke helt så højt, som det HAR været... Men nu er der længe til næste udstillingsmesse, for det er først i slutningen af november.

Ja, det var både godt og dårligt det med computeren. Den nye er meget bedre og utroligt dejlig at skrive på, men jeg blev lidt hed om ørerne ved tanken om, at alle de artikler, som jeg havde skrevet og IKKE havde backup af, var forsvundet...

Det lyder dejligt med din nye bærbare, og hvis du bare får de danske programmer, er det jo superfint. Til lykke med den! Og rigtig dejlig dag til dig også... :-)