onsdag den 14. april 2010

Hus til salg


I dag kom vores hus på nettet. Det var så nogle dage for tidligt, for det var meningen, at jeg løbende ville lægge oplysninger ind og SÅ aktivere annoncen.

Men pludselig fik jeg den glædestrålende besked, at NU var annoncen altså aktiv. Herligt! Den var bare ikke klar!

Nå, men pyt. Beskrivelsen og en hel del oplysninger var lagt ind – så resten må komme fortløbende.

Nu spekulerer jeg på, om det er et tegn fra skæbnen om, at JA, se nu bare at få solgt det hus! Man skulle næsten tro det… :-)

8 kommentarer:

Havehyrden sagde ...

Jamen kære Mia, hvorfor vil I dog sælge jeres hus med sjæl? Det lyder da som om I er glade for at bo der?

Annette sagde ...

Mia, hvor ser jeres hus dog vidunderligt ud, et dejligt sted hvor der er kælet for detaljerne.
Da I nu har taget den store beslutning, så håber jeg at huset hurtigt bliver solgt, så I kan erobre den verden der står åben for jer og jeres planer.
Pøj-pøj

Mia Folkmann sagde ...

Havehyrde: Vi ER skam glade for at bo her. Men vi er også utroligt glade for vores engelske hus, som vi gerne vil mere over i. Og TO store huse ER lidt i overkanten at klare... :-)

Mia Folkmann sagde ...

Annette: Ja, jeg er spændt på at se, om det lykkes. Vores idé er at få et mindre og nemmere hus i Danmark, som på lidt længere sigt kan kombineres med en autocamper og længere ophold i det engelske hus...

Ellen sagde ...

Det kunne måske godt være et godt varsel :-)

Det er godt nok også et stort hus at skulle holde rent og vedligeholde.
Jeg håber for jer, at alt vil gå, som I håber på - det lyder som en idealtilværelse, som vi andre kunne gå og drømme om... men kommer tid, kommer råd. Måske :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Ja, man kan kun håbe. Men jeg ved jo, at huse ligger til salg i årevis i øjeblikket - så vi må bare se tiden an... :-)

Madame sagde ...

Ja, det må da være et tegn fra skæbnen! Hvor ser huset dog dejligt ud - jeg er sikker på, I får det solgt ret hurtigt. Men så står I jo på gaden ... Jeg mener at have læst, at der er ved at komme gang i hussalgene igen.

Pøj pøj med det!

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Ja, det kommer vi så til. Men vi finder nok ud af noget... ;-)