tirsdag den 20. april 2010

Travle dage


I disse dage er jeg lidt fraværende fra bloggen, for dels har jeg travlt med at skrive tekster til det nye ANGLOFILIA blad, der skal udkomme midt i maj, og dels skal jeg udstille på livsstilsmessen her i weekenden.

Jeg håber at se rigtig mange af jer på Havarthigården i Holte - jeg har stadig nogle fribilletter tilbage. Skriv til mig, hvis I er interesserede, eller hvis I vil have flere oplysninger.

11 kommentarer:

Madame sagde ...

Jeg kan godt forstå, du har travlt - men vi ses i weekenden på Havarthigården :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Det glæder jeg mig til... :-)

Ellen sagde ...

Du har da vildt travlt, hvis du skal nå at være færdig til englandsturen - var det ikke 13. maj?
(Og så have over 14 dage derovre. Jeg er IKKE misundelig. Overhovedet ikke.)
See you :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Mange tak, Ellen! Jeg VED, at jeg har travlt - og jeg har slet ikke LYST til at have travlt. Men mon ikke du kender det dér med at have masser-af-tid-og-skal-sagtens-nå-det-hele...?

Jeg er i hvert fald ekspert i det!

Meeen til gengæld skal jeg nyde det i England bagefter - ti hi! ;-)

Havehyrden sagde ...

Ja jeg er da heller ikke misundelig over dine 2 uger i England. :-)
Lyder ellers som en messe lige for mig. Men hele weeekenden er booket, så havartigården bliver det ikke til. Har ellers været til vinsmagning der. For år tilbage, italiensk fra Toscavini. Lille firma der impoterer italiensk vine. Og de er virkelig gode.
God fornøjelse på messen

Mia Folkmann sagde ...

Havehyrde: Det kunne ellers have været sjovt, hvis du havde besøgt mig. Det må blive en anden gang... Det kan være, at det lille firma med vin er med igen i år - der ER i hvert fald noget med vin også, har jeg set. Glæder mig til at smage... ;-)

God dag til dig!

Anonym sagde ...

Rigtig god fornøjelse med livsstilsmessen - det lyder hyggeligt og jeg håber at du får en fantastisk weekend!

Mia Folkmann sagde ...

Jens: Mange tak. Jeg tror også, at det bliver sjovt. Hårdt, men sjovt... :-)

Annette sagde ...

Pyha, der er nok at se til for øjeblikket. Men utroligt spændende, både med nyt blad og messe og ikke mindst en tur til jeres andet hjem. Held og lykke med det hele, Mia.

Mia Folkmann sagde ...

Annette: Tusind tak. Jeg håber, at det går. Jeg glæder mig utroligt meget til England igen, selv om det bliver på egen hånd denne gang... (nogen SKAL jo passe hus og hjem herhjemme... ;-) )

irenebgsted sagde ...

Jeg forstår da også du har travlt. Kommer desværre ikke til Havarthigården i Holte ville gerne, det må blive en anden gang.