torsdag den 15. april 2010

WaitingRoom.dk


I dag er der SCANDEFA messe i Bella Centret. Det er en faglig messe for tandlæger, og i den anledning søsætter vi et nyt projekt.

Waitingroom.dk er et klinikshow og en hjemmeside – og en hel masse forskellige former for kort i et sjovt grafisk design.

Det er et projekt, vi har ”bagt” på i lang tid – men da bestillingsopgaver fra kunder selvfølgelig altid et kommet i første række, er det hele tiden blevet puffet om bag i køen. Nu er vi endelig klar og krydser fingre for, at vores tilbud til tandlægerne bliver godt modtaget... :-)

4 kommentarer:

Madame sagde ...

Sikke nogle dejlige billeder, Mia! Det er en spændende idé med et klinikshow i venteværelset - jeg tror, at mange hjertens gerne vil beroliges, mens de sidder og venter på at komme ind til tandlægen. Med lidt humor bliver ventetiden sikkert til at holde ud :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Det var i hvert fald vores idé. Vi ved jo, hvordan vi selv har det... ;-)

Lone sagde ...

Hvor er de bare smarte, de postkort :)
Det er på tide, der kommer nye på banen. Tandbørstehovedet på blå baggrund er ved at blive ensformigt.
Jeres kort gør glad :)

Hole in one og Kronen på værket er særligt smarte i billede og tekst.
Den med fisken forstår jeg ikke helt. Jeg kan heller ikke se teksten herfra, hvor jeg sidder :O

Held og lykke med projektet!

Mia Folkmann sagde ...

Lone: Nej, den med fisken forstår man nok kun, når man har siddet på klinikken og set klinikshowet. Der kommer en MEGET stor fisk ind og ser truende på en lille fisk. Hvorefter den lille fisk viser nogle meget skrappe bisser - til den stores store forskrækkelse!! :-)