søndag den 30. maj 2010

Farvel til kaninbjerget


Nu er bilen pakket (= stoppet til bristepunktet), og turen går hjemad via Eurotunnel. Men undervejs gør jeg et lille stop i Brugge, hvor jeg vanen tro har taget en ekstra dag. Mine to år i Belgien har sat sine spor, og jeg holder så meget af både Bruxelles, Gent og – især - Brugge.

Jeg plejer at bo hos søde Caroline på hendes aldeles vidunderlige Bed and Breakfast lige midt i den skønne, gamle by, men alt var desværre udsolgt denne gang. Så jeg måtte søge efter noget andet og fandt et rigtig godt ”sidste øjebliks tilbud” på et lille hotel, hvor jeg har boet et par gange før.

Om ikke så længe skal jeg slentre rundt i de brostensbelagte gader, som jeg kender så godt, drikke kaffe på min yndlingscafé med de ekstremt lækre kager, kigge på små, smarte butikker og hygge mig på et charmerende værelse, når fødderne er slidt ned.

Vi ”ses” igen på torsdag. Ha' det godt så længe...

11 kommentarer:

hanneb sagde ...

God tur hjemad:-)

Rasmine sagde ...

Du burde måske starte et nyt magasin om Belgien ...

Madame sagde ...

Ja, vi 'ses' igen på torsdag, ha' nu en rigtig dejlig tur hjemad :-)

Ellen sagde ...

Du har det sikkert lige som mig: Det er vemodigt at skulle af sted igen, men man savner nu også ham der blev 'efterladt' derhjemme :-)

Jeg vil ønske dig en rigtig god tur hjemad.

Annette sagde ...

Forhåbentlig har du haft en dejlig hjemtur med et par skønne dage i Brugge. Vejret er desværre ikke rigtig med dig, pt. er temperaturen på 15.1, men det er dog plusgrader ☺.
Jeg har nydt dine skønne historier og billeder fra dejlige England og blev temmelig misundelig over at vide, at du har gået rundt i Bath. Jeg kender dog kun byen fra "To buy or not to buy" samt bloggen "Nostalgia at the Stone House", men jeg er helt sikker på, at netop den by og jeg ville kunne enes meget fint ☺.
Jeg glæder mig meget til at se hvad du har fundet til butikken.

Bente sagde ...

Ha' en rigtig god tur hjemad. Og nyd Brugge ;-)

Rimkogeren sagde ...

NYD DET og lad erindringerne blomster :-)

Michael sagde ...

Du må have en rigtig god tur hjem Mia, kør nu forsigtigt og hav en god dag i Brugge.
God dag. Michael

Lavendel sagde ...

Ogh så Belgien også - der er skønt! Du er velkommen her på lørdag til blogtræf...vi bliver ikke så mange, men hyggelige mennesker er det!

Jens sagde ...

Det er da bare den mest nuttede lille kanin! Hvis du har mange af den slags, så kan jeg godt forstå overskriften.
God tur hjem til DK.

Lone sagde ...

'Kaninbjerget' er en af de få bøger, jeg har læst to gange :)

Selvom, du har en vidunderlig tur hjem foran dig, må det være forfærdeligt svært at forlade Hollymount og dyrelivet dér.
Det har været så dejligt at følge med i dine gøremål og ture udi de skønne landskaber.

Sikke smukt, der er i Brugge :)

Rigtig god hjemtur.