onsdag den 26. maj 2010

Fototur


Også i dag har jeg været på udflugt – men denne gang var formålet fotografering til ANGLOFILIA bladet. Jeg havde hørt om en meget spændende have i Wales, som jeg ville ned og fotografere, og udturen gik ad de mindre veje – ikke på motorveje. Det tager tre gange så lang tid, men det er mindst ti gange så morsomt.

Jeg holder meget af Wales! Der er sådan en smuk natur, og der er en masse skov. Jeg kørte på smalle, snoede veje gennem skovdækkede bjergområder, og lige pludselig var der et skilt. Tea Shop stod der - på en jernbanestation! Det måtte lige undersøges.

Det var et vidunderligt sted. Jeg sad og spiste min medbragte frokost uden for en stor togvogn, hvor der var indrettet informationscenter og butik, men jeg kunne altså også have spist eller drukket kaffe i den gamle stationsbygning. Der var utroligt hyggeligt, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg kommer her!

Haven viste sig at være lige så spændende, som jeg havde ventet, og jeg fik taget et væld af billeder. Og da jeg bagefter drak eftermiddags te med Welsh Cakes til, fik jeg besøg. En lille rødhals, der også ville have en bid med…På vejen hjem stoppede jeg op for at spise aftensmad på en pub. Ejerens hund bød mig velkommen og holdt sig begejstret til, for her var da én, der gad kaste bold. Det gjorde vi så en hundrede gange...

6 kommentarer:

Ellen sagde ...

Åh, Mia - alle disse gode indlæg... hvordan skal man dog næsten nå at kommentere på dem alle?
Først og fremmest tak for de søde ord omkring vores besøg på Hollymount.

Wales har jeg elsket, siden jeg så det første gang for mange år siden, og den søde, lille Robin er supergodt fanget. Nord og Syd er meget forskellige, men smukke begge to på hver sin måde.

Mht. engelske magasiner, er jeg vild med dem og kunne nemt bruge alt for mange penge på dem.
Alene annoncerne: "Unmistakably Mark Wilkinson"-køkkenet ville jeg godt nok gerne eje.
Dit omtalte Venetian Journal kender jeg ikke, men det ser interessant ud, og der er sådan cirka hundrede andre, jeg med største lethed kunne finde på at købe.

Jeg elsker Bath - en smuk by med mange spændende butikker.

Din egernhistorie var meget sød og helt Beatrice Potter'sk :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Mange tak for alle dine kommentarer... :-) Ja, Wales er vidunderlig, og jeg har meget til gode i denne landsdel. Vi boede en ferie i Pembrokeshire, men ellers kender jeg ikke den sydlige del særligt godt. Den nordlige del har vi turet en del rundt på B&B i. Men eftersom der kun er lidt over en halv time herfra til Wales-grænsen, så bliver der foretaget mange afstikkere. Jeg pønser på endnu én, hvis vejret bliver til det. Da jeg tog hjem her til aften, øs-pøs-regnede det!

Megan sagde ...

Hej Mia

Herligt indlæg. Jeg bliver helt britisk skruk! ;-) Jeg har endnu Wales til gode.
Dejligt billeder fra en uden tvivl skøn tur. Sikke en dejlig dag!

Kh fra Megan

Mia Folkmann sagde ...

Megan: Du har helt sikkert Wales til gode. Der er stor forskel på nord og syd, men begge dele er dejlige på hver sin måde... :-)

Madame sagde ...

Sikke en dejlig tur til Wales! Og hvor er det skønt at kunne få lov at dele nogle af dine oplevelser med dig. Jeg har aldrig selv været i Wales, men min fætter og hans familie tager tit dertil på sommerferie og har fortalt så meget.

Ha' en rigtig god torsdag, Mia!

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Det glæder mig, at du kan lide "at følge med" på tur... :-)

Jeg synes, at byerne i Wales er en smule kedelige - men naturen opvejer til fulde det hele. Og så kan man faktisk finde en masse søde "Tea Shops" her - du ved, i stil med Ninas Naturcafé. Og sådan noget holder vi jo meget af... ;-)

Rigtig god torsdag til dig også...