søndag den 9. maj 2010

Nedtællingen er begyndt


Der er en hel masse grunde til, at vi ikke kan tage til England SAMMEN lige nu – men der er slet ingen grund til, at jeg ikke kan tage derover alene, mens min rare mand passer hele menageriet herhjemme.

Så på torsdag drager jeg af sted, og der er masser af planer. En af dem er en opfriskning af køkkenet, der ser lidt træt ud, og så er der en hel masse at male udenfor – hvis vejret ellers vil. Den hvide bænk, som jeg købte sidste år med henblik på mine lejere, skal lige have en gang til, og der skal plantes et par buske eller træer.

Men selv om det er arbejde, så nyder jeg det alligevel. For mens jeg går og pusler, kan jeg lytte til fuglesang og brægende får, og der er masser af frisk luft og rare naboer - både dem på to ben og fire...

7 kommentarer:

Rasmine sagde ...

"med henblik på mine lejere"

Det lyder forjættende - som om du faktisk har i sinde at fortsætte med bed and breakfast.

Det er vel næsten overflødigt at ønske dig god arbejdslyst!

Mia Folkmann sagde ...

Rasmine: Lige nu lejer jeg huset ud som feriebolig (det er derfor, jeg ikke er der så tit selv) - men senere kan jeg meget vel finde på at have B&B dér. Det er i hvert fald det perfekte sted til det... :-)

Michael sagde ...

Du må have en rigtig god tur til England Mia, det er selvfølgelig altid rart lige at få noget fra hånden først, så nyder man ligesom turen lidt mere.
God Søndag.

Mia Folkmann sagde ...

Michael: Mange tak - du kan tro, at jeg skal forstå at nyde det... :-)

God søndag til dig også.

Anonym sagde ...

Rigtig god tur! Jeg håber det er en lille smule varmere derovre. Hvis der er så varmt at du har lyst til at dele, så sender du da bare lige overskudsvarmen mod øst. På forhånd tak..... ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Jens: Jeg har lige set vejrsigten, og den var ikke SÅ imponerende. Der er en smule varmere, men det var da helt ned til 2 grader i nat. Men det kan nå at blive bedre, til jeg kommer... ;-)

Madame sagde ...

Rigtig god tur, Mia!
Jeg kan godt forstå, du glæder dig og gere vil over til jeres hus, selv om din mand ikke kan tage med.
Ha' en rigtig god mandag :-)