fredag den 30. juli 2010

SOMMERSLANK OG SUND - status


Jeg synes godt nok, at vi er sunde i øjeblikket. Sådan næsten lidt til den frelste side – men sådan skal det nu ikke opfattes. Jeg tror bare, at vi er begyndt at kunne LIDE alt det sunde! Og det er jo ikke spor dumt, for det var lige præcis dertil, jeg gerne ville!

I morges gik jeg på vægten og så til min fryd, at jeg havde tabt endnu et lille kilo, så jeg var røget ned under den magiske vægtgrænse (jeg siger ikke hvilken…), som jeg ikke har kunnet komme under i årevis! Og det UDEN motion – så det må især tilskrives manglen på sukker i kosten. En enkelt kage på Ninas Naturcafé har der været plads til, og der skal sandelig være plads til kage på blogtræffet den 22. august (ses vi?), men der er ikke et gram sukker i hverdagskosten.

Og sådan skal det være. Der er endnu en måneds tid at tabe sig på, så mon ikke nålen på vægten flytter sig lidt mere, når vi nu har fået de motionsvenlige varmegrader tilbage?

Hvordan går det med jer?

9 kommentarer:

Bente sagde ...

... ikke et gram sukker i hverdagskosten ... tør du godt sværge på det? For mig at se er der nemlig en del skjult sukker i mange produkter.

Men det er da rart at vide, at du íkke vil være slankefreak til blogtræffet ;-). Glæder mig i øvrigt til at smage din hindbærlagkage!

Mia Folkmann sagde ...

Bente: Du har helt ret i, at der er gemt sukker i uhyggeligt mange ting - men jeg spiser aldrig færdigretter og den slags. Jeg har altid selv lavet alting fra bunden - ikke kun i min "sunde periode" her. Frugtyoghurt bliver lavet med... tada... frugt og yoghurt (der er ellers masser af sukker i normalt) og marmeladen er sødet med druesaft eller æblesaft. Men hvis jeg gransker min hjerne nøje, så er der måske en smule sukker i rugbrødet, som jeg spiser hver dag, for det tilsætter man for at få gæren til at hæve, såvidt jeg ved. Men det er ikke meget, for jeg har lup med, når jeg køber ind. Næsten! ;-)

Madame sagde ...

Hvor er det flot Mia!
Jeg stiller mig faktisk aldrig op på en vægt, men jeg bruger spejlet og er mere fornøjet med synet nu, så jeg vil tro, jeg også har tabt mig - maven er i hver fald mere flad.

Vi spiser marmelade sødet med æblesaft, som du gør, og den smager jo dejligt.

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Jeg kunne nu også mærket tabet UDEN vægt, for mine bukser er blevet mere løse og spejlbilledet er (lidt) pænere. Dejligt, dejligt!

Sussi / Sussinghurst sagde ...

uhhh, min vægt er desværre gået den forkerte vej - alt for meget kage og is - og det hjælper åbenbart ikke kun at LÆSE din blog, der skal vist lidt mere aktivitet til - OG det NU (vi har netop spist det sidste af kagerne, hi hi)

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Ork, du har en hel måned endnu (eller mere - det bestemmer du jo selv... ;-) )

Men nu, hvor det ikke er så varmt længere, er det nok også nemmere at komme lidt ud og "futte"... ?!

Lone sagde ...

Jeg sluger alle dine indlæg om sundhed og er begyndt at gøre noget ved det. Som Sussi skriver, er det ikke nok at læse om det på din blog :)

Jeg har tabt et kilo af de to, jeg har taget på i løbet af juli.

Det er flot, at du har tabt dig uden motion.

Min hulahopring bliver motioneret flittigt. Nu kan jeg holde den oppe i lang tid.

Mia Folkmann sagde ...

Lone: Nej, hvor flot! Jeg har også købt en hulahopring, for jeg troede, at jeg stadig kunne. Det kunne jeg IKKE! Men det er sjovt alligevel... ;-)

Hammy sagde ...

Jeg har været på vægten i dag, der er kommet to kg. på siden slutningen af juli!

Jeg er skuffet og trøstes spiser (dumt), heldigvis er det dog bananer, jordbær og rugbrød ... samt nogle müslibar.