lørdag den 28. august 2010

En lille bitte gæst


Se bare, hvad jeg fik med ind sammen med vasketøjet. Er den ikke nuttet?!

Efter fotooptagelsen blev den straks sat ud i græsset nær naboens dam, så den er glad og fri igen... ;-)

Rigtig god weekend alle sammen!

16 kommentarer:

Rasmine sagde ...

Jo, den er virkelig nuttet. Jeg glemmer aldrig, engang jeg var på visit på landet, da jeg var barn - vel 9-10 år - hvor det vrimlede med dem. Jeg syntes, de var så søde, og kunne ikke lade være med at tage dem op for at kigge nærmere på dem. Siden har jeg aldrig set dem i den størrelse. Er det mon en dværgart eller bare en unge?

Jeg kan ikke forstå, hvorfor der er så mange, der synes, at frøer og tudser er væmmelige.

Mia Folkmann sagde ...

Rasmine: Det kan jeg heller ikke; jeg holder meget af frøer og tudser og bærer dem altid over vejen, hvis de vandrer rundt et befærdet sted.

Jeg ved egentlig ikke, om disse her frøer er små eller børn - men på visse tider af året (det må så være nu) vrimler det med dem ovre i parken, og så er jeg altså ikke meget for at gå tur lige de dage... ;-)

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Åhhhhh hvor er den sød. Vi havde tidligere et lille bassin i haven hvor der var mange frøer, som vi var rigtig glade for - undtagen når der skulle slås græs :-( og så var der forresten også lige engang hvor jeg lå på græsset for at sole mig en smule, og en lille frø foretog en tur ud i verden med min bare ryg som mellemstation adwrrrdd!!!

Madame sagde ...

Jo, hvor er den sød :-) Sådan nogle har jeg også, og jeg er nervøs for at komme til at slå dem ihjel med græsslåmaskinen. De er jo så små ...
Rigtig god weekend også til dig!

Megan sagde ...

Det er en nuttet lille en! Jeg har ikke noget imod frøer og tudser. Jeg har engang kørt ekstremt langt hjem en aften, hvor det havde regnet og vejen var fyldt med frøer/tudser. Jeg kørte zig-zag og slalom for ikke at ramme nogen! :-)

Aimee har også prøvet sig en tudse. Måske troede hun det var en frø og ville kysse ham for at få prinsen frem? Men ak, hun blev syg! Skummede ud af munden,nærmest som et anfald. Det gik heldigvis hurtigt over igen. Håber hun blev kureret!

God weekend Mia! :-)

REJEN sagde ...

Hvor er den sød, jeg synes også at frøer og tudser er så herlige og søde.....Jeg har haft løvfrøer i et terraie engang....de er også bare så søde.....vi har jo også mange af dem i vores åmose, både grønne og brune ....

Havehyrden sagde ...

Åh hvor er den bare kær. Et år havde vi også en hel masse tudse unger i haven, de sidste par år har vi dog kun set de store. De små er der nok et sted :-)

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Vi har også engang haft en havedam, og det lokkede adskillige frøer og en stor tudse til. Men jeg havde det lidt på samme måde, når græsset skulle slås. Somme tider gik jeg foran plæneklipperen, når min rare mand slog græs - bare for at sikre mig, at der var fri bane... ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Åh ja, jeg er heller ikke meget for det, når græsset skal slås. Heldigvis sker det ikke så tit hos os... Hmmm... ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Megan: Mon ikke hun går udenom tudser for fremtiden?

Jeg husker også en aften, hvor vi skulle køre hjem fra mine forældres sommerhus - og pludselig opdagede vi, at vejen var levende. Af vandrende frøer, der var på vej over til en sø. Åh, det var rædselsfuldt, for hvad skulle man gøre? Der var altså for langt at GÅ hjem... :-(

Mia Folkmann sagde ...

Reje: Ja, det er da nogle dejlige dyr. Løvfrøer er så kønne. Vi har også mange ovre i vores park, for der er mange smååer og vandløb.

Af og til vandrer de over i vores have, og så går de altså bare ligeud. Også selv om der ligger et hus i vejen - det kan de ikke rigtigt finde ud af... ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Havehyrde: Ja, mon ikke de er der. På visse tidspunkter er de bare mere synlige end andre... ;-)

Donald sagde ...

Sød? Så længe de ikke er større :-)

Mia Folkmann sagde ...

Donald: Den ER da kær! Vi har dem nu i alle størrelser her, fordi vi bor så tæt på parken og de vandløb, der er derovre.... :-)

Zania sagde ...

Ad... Jeg er så én af dem, der ikke kan se det nuttede og kære i disse små klamme væsner!
Hvis de så bare ville blive i damme, søer og vandløb, men næææ... De vil gerne bo nede i vores gård under krydderurterne, der bliver vandet med vandhanevand - Så de kan springe frem, når mor står midt i maden med purløg i den ene hånd og saks i den anden!
To gange i år har vores klamme lille skrubtudse endog været på besøg indendøre... I vores stue... Ad ad ad!
:-D

Lone sagde ...

Hvor er den altså bare nuser :)
Så fin en lille skabning.

Jeg har travlt med at redde frøer, når jeg klipper græs. Holder altid øje med, om der er nogle, som hopper, inden maskinen kommer. Jeg tør slet ikke tænke på deres skæbne, som jeg ikke når at se.

Dejligt billede, Mia :)