mandag den 16. august 2010

Godt brugt!


På dage som disse kan jeg godt tvivle på det kloge i at være selvstændig! For selv om man har mange glæder, så har man også fornøjelser som.... regnskaber og moms! Bvadr!

Så HELE dagen i dag har jeg siddet og bogført på Economics (som i øvrigt er et udmærket program, når det bare ikke går i slow-motion, som det gjorde i dag af en eller anden grund) - og HELE dagen i morgen kan jeg se frem til at gøre det samme. For jeg har nemlig DOBBELT så mange fornøjelser i form af TO firmaer: Mit eget og min rare mands. Mere Bvadr!

Men nu er jeg heldigvis kommet så langt, at jeg vil tillade mig selv en aften i behageligt selskab med fru Roosevelts erindringer, en kop te og et stykke af det usandsynligt lækre brød, som min rare mand har hjemmebragt. Og så vil jeg glemme alt om bilag og tal og alt det kedelige indtil i morgen... ;-)

12 kommentarer:

Megan sagde ...

Nu fortjener du din hyrdetime!
Regnskabets time er noget, jeg ikke misunder dig i din selvstændighed - men alt det andet! Ah. One of these days! :-)

Ha' en dejlig aften. Nyd brød, te og Roosevelt.

Mia Folkmann sagde ...

Megan: Alt det regnskabshalløj er desværre noget, der hører med. Men måske vil du være klogere end mig, der altid skal lave alting i sidste øjeblik... ;-)

Mmm, tak - det hele er godt! Du må også ha' en dejlig aften...

Ellen sagde ...

Åh, jeg føler med dig... Jeg ville aldrig få taget mig sammen, men har til gengæld en mand, der synes regnskaber er en naturlig del af tilværelsen, så i vores tilfælde ville jeg heller ikke skulle beskæftige mig med alle de irriterende tal :-)

God hyggestund og god arbejdslyst i morgen...

Loppe sagde ...

Kære Mia!

Jeg vil bare sige : *Skål i The*
Husk at være god ved dig selv..

Knus

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Hos os er det (desværre) omvendt, bortset fra at jeg altså ikke synes, at det er fantastisk morsomt. Det sidste skyldes selvfølgelig også, at det er en pligt - ikke et valg... :-(

Mia Folkmann sagde ...

Loppe: Det er nemlig vigtigt! Der skal også være tid til alt det hyggelige... ;-)

Madame sagde ...

Uha, jeg misunder dig ikke - men jeg håber, du kan skabe dig nogle oaser af hygge og selvforkælelse.
Ha' en dejlig dag, Mia, trods alt!

Michael sagde ...

Mange selvstændige falder fra på grund af det ekstraarbejde der er med regnskaber, så det er godt gået Mia at kaste sig i lag med tal mm.
Så det er dig vel undt at nyde aftenen med en god bog og en god krumme.

Bente sagde ...

Åh ja, det der regnskabshalløj er heller ikke min yndlingsfornøjelse ved det selvstændige liv. Men mit er vist noget mere overkommeligt end jeres - så meget tid bruger jeg i hvert fald ikke ;-).

God arbejdslyst i dag!

Rasmine sagde ...

Jeg er heldigvis færdig med mit - men jeg har også en revisor, som stort set bare skal have bilag. Jeg synes, at det rigeligt er pengene værd, men det afhænger selvfølgelig af, HVOR meget bvadr man synes, det er ;-)

Jens sagde ...

Jeg er glad for at jeg ikke skal lave sådan nogle regnskaber. Det kunne jeg vist slet ikke finde ud af. Jeg synes du har en supergod deal med din mand: du laver hans regnskab og til gengæld får du friskbagt brød. Det lyder som velfortjent aftenhygge!!!

folehave's univers sagde ...

Ja det er ikke det mest interassante, man kan bruge dagen på. Men rart når det er lavet og der er rent bord. Håber at det hele stemmer.