mandag den 2. august 2010

Lej hus i England… og andre stikord


Ligesom Ellen er jeg ofte fascineret over, hvilke Google-søgninger, der bringer folk ind til min blog. I den sidste tid har der blandt andet været følgende:

Lej hus i England: Ja, det er vi leveringsdygtige i. Se mere på www.hollymount.dk

Små huller i plænen: Det er vi sørme også leveringsdygtige i. Endda i den grad. Læs mere om de søde kaniner lige her.

Grøn ketchup: Det må være mine trængsler med tomaterne, der er tale om her. Mine tomater er stadig helt grønne, så det ender vel med noget grøn ketchup, hvis jeg ikke følger nogle af de gode råd, som jeg fik... (Det gør jeg nu nok).

Humlebier: Forhåbentlig skyldes det ikke, at de mange søgere vil AF med humlebierne, for magen til dejlige – og nyttige – insekter skal man lede længe efter. Læs mere om humlebierne i mit indlæg i morgen.

Engelske porcelænsfabrikker: Jeg skrev engang om Royal Worcester porcelæn i et af mine blade, men desværre er fabrikken lukket nu. Om den åbner igen, vides ikke – men man kan besøge Worcester Porcelænsmuseum, hvis man er interesseret.

AGA komfur salg: Jeg HAR faktisk et par AGA komfurer til salg, men det er i form af tepotter. De er heller ikke nær så dyre som de rigtige… ;-)

2 kommentarer:

Madame sagde ...

Åh ja, det er lidt komisk at læse de ord, der fører til ens blog! Speltboller, Ellen Bentzen og 'Kunstnerfestival på Skagen' er noget jeg ser meget tit :-) Dit AGA-komfur giver nok en lang næse til læseren ... ;)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Den sidste her til morgen hed "mit hjerte er blåt og hvidt" - den forstår jeg slet ikke... ;-)