søndag den 19. september 2010

Ferielængsler...


I over tyve år har jeg været på ferie i England i september måned - men ikke i år. Der er alt for meget i gang lige nu, så det kunne bare ikke lade sig gøre.

Til gengæld vil min rare mand pusle lidt om vores dejlige sted og sørge for noget af det praktiske (som det årlige eftersyn af fyret og den slags kedelige ting), og ind i mellem skal der også arbejdes og gøres ved. Ferie er det i hvert fald IKKE.

MON ikke der skal tages revanche på et tidspunkt?

14 kommentarer:

Megan sagde ...

Jeg bliver også helt ferieskruk, når jeg læser dine ord. Det lyder dejligt med Englandsbesøg hver eneste år i september, selvom det altså ikke bliver i år. Men så måske oktoberbesøg?

Jeg får også lyst til England igen. Og Skotland! Min gamle hjemby Glasgow. I det hele taget. Måske skulle jeg bare lokke kæresten med til London, for dér har han faktisk aldrig været! Personligt vil jeg dog helst se noget nyt.

Anyway, håber du får en god september uden den sædvanlige rejse. Du har den jo så til gode og noget at glæde dig til! :-)

Mia Folkmann sagde ...

Megan: Glasgow har jeg aldrig været i, og det er sikkert en fejl. I det hele taget er vi begge helt vilde med Skotland, og dér har jeg heller ikke været længe. Åh, vi har så mange planer, men vi er IKKE særlig tålmodige - og ting tager tid. Men det kender du måske selv til..?. ;-)

Sussi / Sussinghurst sagde ...

måske en lille juleferie, åhhh, kunne det ikke være skønt?

Ditte sagde ...

Åh hvor jeg forstår dine længsler, det er et fantastisk sted I har! Og sådan en dejlig tradition er svær at bryde. Men jeg håber alt dit slid ender med succes, så du får tid til at hvile på dine engelske laurbær ;-)

REJEN sagde ...

Det var da synd at det ikke bliver til noget i september, men så har I da en ferie tilgode forhåbentlig.......god søndag aften til dig....;-0

Bente sagde ...

Nej, den der arbejdstur kan din rare mand da vist sagtens klare alene ;-).

Ellen sagde ...

Jeg forstår godt, du mangler din septemberferie, men gudskelov for ægtemænd, der gider checke oliefyr og den slags kedeligheder :-)

Håber, du får taget ferierevanche om ikke særlig længe. Jeres skønne hus derovre ville kunne give enhver abstinenssymptomer efter kort tids fravær.

Madame sagde ...

Jo, du må tage revanche på et tidspunkt, Mia - men det er dejligt, at I er to, der kan deles om opgaven med at passe jeres dejlige hus.

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Åh ja, juleferie ville være pragtfuldt, men "desværre" er huset lejet ud i juleferien. Men der er heldigvis dejligt på alle årstider... :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ditte: Det satser vi på!! ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Reje: Jeg er sikker på, at vi har adskillige ferier til gode. Sådan nogle kan man ikke få for mange af... ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Bente: Ja, lige den arbejdsmæssige del må han gerne få selv... ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Du kan tro, at jeg er helt elendig, når jeg ser billederne...

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Ja, heldigvis er vi to. Men selv om vi har været gift så længe, er vi ikke så vilde med at være væk fra hinanden... ;-)