lørdag den 30. oktober 2010

Pestens hule


Du godeste milde, hvor har jeg fået noget hals-eller-andet... Jeg gør og hoster og kvækker konstant! Min mor erklærede, at det var ligesom at flytte ind i Pestens Hule, og det er nok ikke helt galt. Men I har selvfølgelig ret, alle I søde, som har sendt kommentarer og haft ondt af mig. Det er immunforsvaret, der er røget ned på O-punktet, fordi jeg har stresset for meget rundt.

Nå, men heldigvis kan jeg tage det LIDT mere roligt nu. Det er jeg så også nødt til, for energien er nærmest ikke-eksisterende.

Min mor og katten Rikke flyttede ind sent i går aftes. Vi havde nær ikke fået furien (altså katten; ikke min mor) ind i transportkassen, og vi blev mere og mere desperate. På et tidspunkt overvejede vi næsten at efterlade det spruttende lille monster til de nye ejere...

Til sidst hentede jeg et tæppe i bilen, så kræet kunne indpakkes a'la mumie og skydes ind gennem kassens åbning som et MISsil. Det virkede... overraskende nok! Bagefter havde vi hylekoncert hele vejen hjem, men vi blev tilgivet. Rikke er en meget tilgivende kat!

I dag har min mor indrettet sig, og der skal nok blive hyggeligt i hendes lille hybel. Vi prøver ihærdigt at undgå, at de to kattedamer møder hinanden, for vi spår det ikke nogen succes. Men da Puskis jo er døv og sover meget af tiden, så er det ikke så svært, som det lyder... Lad os se, om det går i længden... ;-)

10 kommentarer:

Olines sagde ...

Øv, da også - tag den nu med ro et par dag og rigtig god bedring.

Bente sagde ...

Hmmm, det er vist en naturlov det der med katte, transport og hylekoncert! (vi kender det alt for godt). Håber i øvrigt at de to damer (altså kattene), ikke flår hovedet af hinanden.

Og ... mere god bedring til dig ;-)

REJEN sagde ...

Sikke et cirkus det må have været at katten i kassen....Godt at du har det bedre, husk at passe på dig selv....God bedring og god søndag....

Elise sagde ...

God bedring te deg og håper kattene til slutt vil gå godt sammen:)

Loppe sagde ...

Smiler af dine fortælling, - og ønsker jer alle sammen held & lykke.
En særlig hilsen til din mand som så nu har 4 damer i sin nærhed.

Kh
Loppe

Fortsat god bedring

Megan sagde ...

God bedring! Nogle gange siger kroppen bare fra og så gælder det om at lytte! Som du jo gør!

Håber at kattene kan overtales til forsoning. Eller måske til bare at tåle hinanden?

Alt andet er KATTENS! :)

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Jeg kom til at fnise ved tanken om din mor i transportkassen, hi hi, hun ville nok også have strittet lidt imod. God bedring, jeg ønsker jer alle sammen folk og katte en lykkelig og hyggelig sameksistens.

Madame sagde ...

Øv, sikke noget at du er blevet så syg, Mia. Rigtig god bedring! Og så håber jeg, at det lille monster falder til ro i sit nye hjem :-)

Ellen sagde ...

Tjah... pestens eller lastens hule - hvad er mon værst?
Det sidste er trods alt nok det sjoveste, så rigtig god bedring til dig ønskes herfra, så du kan få ændret lidt på tingenes tilstand :-)

Annette sagde ...

Rigtig god bedring til dig, jeg håber, at du nu får lidt mere ro omkring dig, så du hurtigt kan få det bedre.
Hvor ville jeg gerne have været en lille mus, der sad og kiggede på, da I skulle have Rikke ind i transportkassen.