mandag den 22. november 2010

Festlig julekalender...


Om vi har travlt lige nu? Jeg kunne SÅ godt tænke mig at slappe af og bare sidde med benene oppe og læse – det er simpelthen lige vejr til det – men i stedet flintrer vi rundt. Huset skal hele tiden se præsentabelt ud, og det er ved Gud ikke nemt, når man har fjedrede og pelsede og tobenede boende (mig selv indbefattet). Der lå regnskabsbilag i digre stakke på mit skrivebord, og de julede ting skulle findes frem til butikken.

Men nu er regnskaberne ført ajour, og i dag har vi haft besøg af en stylist og en professionel fotograf, der har fotograferet hver eneste bid af huset. Jeg er spændt på at se billederne, men det så lovende ud...

Vi har dog haft tid til en enkelt hyggeaften. I sidste uge var vi til bankospil i den lokale Rotaryklub, og min rare mand vandt denne julekalender. Mon ikke december går hen og bliver ret festlig…? ;-)

10 kommentarer:

REJEN sagde ...

orrhhh, den ser god ud den julekurv....Håber I får lidt mere ro på så du også kan nyde julen .....knus.;-D

Mia Folkmann sagde ...

Reje: Åh ja, det ville være dejligt - men der er vist noget med et 10-dages julemarked næste weekend... ;-) Knus

Helle K. sagde ...

I har slet ikke tid til at åbne deni løbet af december, så I ender med at skulle åbne dem alle på en gang - og det bliver festligt :)
Held og lykke med den travle tid...

Madame sagde ...

Pyha, det lyder lidt hårdt, Mia - men måske også en sjov tid med stylist og bankospil. Jeg har tit tænkt på, hvad en stylist gør ved ens hjem - er det noget, du vil fortælle lidt om? Husker jo de sjove udsendelser i tv for år tilbage :-)

Ellen sagde ...

Det kan man da kalde en voksenjulekalender :o)
Du har lidt travlt - jeg håber roen når at falde på dig, inden vi rammer julen for alvor...

Mia Folkmann sagde ...

Helle: Ha! Du har sikkert ret. Orv for en jul...!!! ;-)

Madame: Ja, du har helt ret. Det er nu ikke de store ting (ikke hos mig i hvert fald), men de små ting tæller også. Det vil jeg fortælle om næste gang... ;-)

Ellen: Ja, du kan tro, at jeg skal sørge for en MEGET afslappet jul... ;-)

Annette's space sagde ...

Hahaha, jeg er fuldstændigt enig med Helle. De ender med at blive åbnet alle på een gang :-)) Meget meget festligt....hvad med nytårsaften....knus

Hallingstad sagde ...

Hej Mia, det lyder som en travl tid, men prøv nu at hyg jer lidt ind i mellem, alligevel:) Lyder spændende med de billeder - glæder mig til at se! Knus; Heidi

Megan sagde ...

Det kan da kun blive en festlig juletid med den gave, ja! :)

Håber I også får tid til lidt hygge midt i alt det hektiske.

Og god dag! :)

Brittsol sagde ...

Det er nogle smukke billeder. Håber du kan slappe af måske gå en tur i snen.