tirsdag den 7. december 2010

Ude godt, hjemme bedst...


Det var det julemarked. Synd at sige, at det blev den store succes, for rigtig mange turde ikke trodse vejret, der viste sig fra den værste side... sådan rent transportmæssigt. Men smukt var det, og det er altid hyggeligt at være i det kønne, gamle hus sammen med de andre søde udstillere.

Nu er alt nedtaget og slæbt hjem, udpakket og stillet op i butikken igen. Jeg holder åbent herhjemme hver eftermiddag frem til jul, så nu vil jeg sidde behageligt i min hyggelige stue og skrive på artikler, mens jeg holder et vågent øre ved dørklokken.

Uden for falder sneen (igen)... det er da utroligt!! De to katte er sure og højst utilfredse, for det er da ikke et vejr at sende en hund ud i!

Rigtig god tirsdag alle sammen... :-)

10 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Det var ærgerligt med vejret - selvom det jo er rigtigt julevejr :)
God eftermiddag - her sner det ikke, men solen skinner helt vidunderligt :)

Megan sagde ...

Hej Mia
Ja, jeg nåede jo altså heller ikke forbi pga vejret. Har været sneet inde et par gange! Men godt med lidt fine billeder og ord! :)

Loppe sagde ...

Øj øj øj
Måske skulle man kigge ind ??!!

Kh
Loppe

Madame sagde ...

Det var synd, at vejret var imod jer, Mia - jeg måtte simpelthen også opgive at køre i bil til Klampenborg på grund af sneen i weekenden.
Klem og en dejlig aften til dig :-)

Hyacinth Bucket sagde ...

Ja vejret har ikke været med dig.
Man har jo blevet advaret mod udkørsel flere steder.
Min kat er også sur på sneen, den vil gerne ud, men så snart den får den kolde sne på poterne så styrter den ind igen...:-o)
Har din mor faldet til i sit for nu nye hjem?
Det er nu hyggeligt at bo sammen. Det gør vi jo også, men rart at man kan gå op i sin egen lejlighed og lukke døren hvis man vil være sig selv.
Ja jeg har ikke julepyntet ovenpå endnu, har hjulpet mit ældste barnebarn med at flytte. Men Pernille, min datter, har julepyntet med arvegods i engelsk stil som jeg viser i mit indlæg..)
Hvad er det for et dejligt blad der ligger på skrivepulten mon? Hihi..:-o)

Hej fra Lisbeth

Mia Folkmann sagde ...

Helle: Ja, det er rigtigt julevejr, så på den måde er det fint nok. Smukt at se på - men glat at gå i... ;-)

Megan: Det var måske ikke så tosset at være sneet inde? Så havde du den perfekte undskyldning for at læse og skrive - ikke?!

Loppe: Du er meget velkommen! ;-) Har i øvrigt sendt en julekalender til dig...

Madame: Jeg var godt klar over, at det nok ikke lod sig gøre. Men vi ses da bare en anden gang... ;-) Knus og god aften til dig også...

Hyacinth: Min mor er vist faldet fint nok til, og vi hygger os meget sammen, men vi lider også lidt af pladsmangel. Det var vi godt klar over på forhånd, så det bliver forhåbentlig bedre, når vi engang får solgt huset.

Jeg har heller ikke julepyntet endnu; jo - i butikken, hvor der er vældig hyggeligt. Men det kan ikke vare længe, før de store julekasser kommer op af kælderen. Jeg elsker at finde julepynten frem og bliver lige overrasket over indholdet hvert år...

Har lige kigget på din side. Hvor ser det altsammen fint ud - og bladet ligger smukt til pynt. :-)

Sussi / Sussinghurst sagde ...

jeg må bekende at jeg heller ikke nåede til Hegnslund, jeg orkede ikke de forskellige offentlige transportmidler for at komme dertil. Ærgerligt.

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Det kan jeg meget godt forstå. Jeg havde heller ikke orket, hvis ikke jeg lige SKULLE... ;-)

Lone sagde ...

Jeg kan tænke mig, at det var en smuk juleudstilling på Hegnslund.

Jeg har været til fest der. Det er et helt fantastisk hus. Smukkere rammer til netop en juleudstilling findes ikke. Og så skulle lige netop sneen blive en hindring...

Ellen sagde ...

Øv, det er lidt ærgerligt for dig og de andre - I er sikkert mange, der har lagt et stort stykke arbejde i, at det skulle blive hyggeligt - og selvfølgelig også gerne sælge lidt varer ;-)
Den negative side af mig tænker, at det nok skal passe med, at det hele tør om 14 dage, så vi alligevel ikke får en hvid jul. Det ville næsten være for tarveligt ;-)