søndag den 2. januar 2011

Et tungt fnug...Lige så længe jeg kan huske, har jeg set Nytårskoncert fra Wien. Allerede som barn elskede jeg musikken og stemningen og de smukke danserinder, og jeg dansede ivrigt med på stuegulvet derhjemme. Da jeg blev lidt ældre, gik jeg endda til ballet et års tid.

På et tidspunkt ville jeg imponere med min kunnen, men fortolkningen af Svanens Død var vist ikke så heldig. Mine forældre var i hvert fald ved at dø af grin, mens de fremstammede, at jeg nærmere lignede den balletdansende flodhest i Disneys FANTASIA.

Er der noget at sige til, at min karriere som fnug aldrig rigtig blev til noget…?

6 kommentarer:

Annette's space sagde ...

Hehe, i min barndom blev ballet bare omdøbt til batung da jeg fandt min moster aflagte balletskørt og valsede rundt i mormors stuer.....Min dansekarriere blev også meget meget kort.....:-))
Skønne flodheste iøvrigt.

Mia Folkmann sagde ...

Annette's Space: Der ligger nok et balletbarn gemt i mange af os. Jeg synes, at batung er et herligt ord, der vist også dækker mig og mine flodhestetrin... ;-)

Madame sagde ...

Det var ikke særlig pædagogisk sagt af dine forældre ;-)) Men det er sjovt, at du havde en drøm om at danse ballet, når du elskede at klatre i træer og være ude. Jeg blev tvunget til at gå til dans i en sæson, og jeg hadede det :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Nej, ikke særligt pædagogisk, men nok realistisk... ;-) Ja, lidt underligt egentlig - jeg blev også tvunget til at gå til dans på et tidspunkt, og jeg hadede det også. Men da jeg var i tyverne, gik jeg til jazzballet og lignende, og dét kunne jeg lide... ;-)

Megan sagde ...

Hvor er du sød Mia! :D Nej, nogle gange bliver en karriere ikke til noget, fordi det ikke var meningen. Nu laver du jo lige netop det, du brænder for og som du sjovt nok også er rigtig god til! :)

Og tak for ordene til mig i dag! Er det virkeligt så enkelt? Skrive, skrive og skrive. Skrive og læse lidt hver dag? Det er virkelig underligt, nu sidder jeg her, det jeg drømmer om er lige for og så tøver jeg lidt. Bare en lille smule. Men du kan tro jeg skal skrive. Skrive og glæde mig over, at jeg nu gør det for alvor! :)

Ha' en smuk vinterdag!

REJEN sagde ...

hihi, mon ikke mange af os piger har danset rundt til de smukke toner og ønsket at det var os der valsede rundt...bortset fra det så er Fantasia også herlig at se på...God uge til dig...