mandag den 14. februar 2011

Rejsedrømme

Her i weekenden var der rejsemesse i Bella Centret - og i den forbindelse udstilling af autocampere.

Da sådan én er et af de store ønsker på vores livs ønskeseddel, skulle vi jo ud og kigge; og vi endte med at finde en model, der passede præcis til vores ønsker.

Desværre kræver det en større Lotto-gevinst, så det varer nok liiiiige lidt...

Men man har jo lov at drømme!  ;-)

16 kommentarer:

REJEN sagde ...

Yes man skal drømme lidt, og den ser også lækker ud...Jeg krydser fingre for lottogevinst..;-D fin header du har lavet..

Inge sagde ...

Drømme skal man da have, og jeres ser meget luksuriøs ud.. Man kan vel leje dem for kortere perioder, og endda lidt billigere i f.eks. Tyskland.

Mia Folkmann sagde ...

Reje: Tak, jeg er også glad for min nye header (det er min rare mand, der har tegnet...) ;-)

Inge: Du kan tro, at den er dejlig. Vi har haft en autocamper før - for nogle år siden - og den havde vi stor fornøjelse af. Men den blev totalskadet, da den var på værksted (!) - og siden har vi savnet sådan én... Jo, den kan sagtens lejes for kortere perioder, men vores "fremtidsplaner" indebærer helst længere perioder... ;-)

Megan sagde ...

Fin header. Den sidder lige i øjet! ;)

Ja, rejsedrømme. Uha da. Jeg drømmer også. Min næste rejse er en tur til Spanien i slutningen af marts måned, hvor jeg skal tilbringe 6 dage sammen med en veninde, som bor i Spanien i et år. Uh hvor jeg glæder mig!

Men jeg drømmer også om fjernere himmelstrøg og og og ...

Lone sagde ...

En lottogevinst - eller salg af hus :-)

Jeg kan godt huske, at du har nævnt, at I kunne tænke jer at købe en autocamper, når I har fået solgt huset.
Jeg er bestemt ikke til campere eller campingvogne. Men den på billedet ser fin ud. Der ser ud til at være mere plads i, end i den, jeg er på visit i om sommeren :-)

Madame sagde ...

Det lyder vel nok spændende med en autocamper! Jeg fik besøg af et par venner sidste sommer i en dejlig en af slagsen og var helt paf over at se en autocamper indvendigt - der var jo alt, hvad man behøver.

Jeg håber, du vinder en million - og at din drøm går i opfyldelse :-)

folehave's univers sagde ...

Her hos os er det også en af drømmene. Men det er det samme der gør sig gældende, gevinsten udebliver. Nå ja, jeg vandt da 25 kr. i skrab den anden dag. Eller rettere de kom jo bare tilbage.
Fin indgangsportal du har fået.

Ellen sagde ...

Man SKAL have drømme :-)
Hvis det er den afbildede, I drømmer om, så minder den utrolig meget om vores drøm ;-)
En enkelt million er vist desværre ikke nok..., men jeg har da en lottokupon hver uge, så håbet lever fint - jeg ser også os sidde et eller andet lækkert sted, undervejs på vores 3-måneders rejse ned gennem Europa, og nyde udsigten over f.eks. en bjergsø i Østrig...
Oh, keep on dreaming :-)

Kisser sagde ...

Åh, for en skøn drøm.
Den tilslutter jeg mig.

Havehyrden sagde ...

Imponerende hvis I tør køre med sådan en krabat:-)

Rasmine sagde ...

Sådan en luksuscamper har jeg tit drømt om - men så er det, at jeg kommer i tanker om, at jeg aldrig har fået taget det kørekort :-(

Mia Folkmann sagde ...

Megan: Det lyder helt vidunderligt med Spanien her i marts; lidt sol og varme ville bestemt ikke være af vejen... Glæder mig til at høre mere, når vi kommer så langt... :-)

Lone: Ja, begge dele kan bruges - men gad vide, hvilken der er mest opnåelig?! Lige nu kan jeg godt have mine tvivl... Det kræver lidt tilvænning at være så tæt, som man er i en autocamper, men vi har nogle "husregler", der hjælper... ;-)

Madame: Ja, herregud, en million er nok til sådan en fyr. Du har helt ret i, at den har alt, hvad man har brug for. Vi har såmænd overvejet, om man ikke bare kunne bo i sådan én - men der er ikke plads til mine bøger... ;-)

Folehave's Univers: Så må vi se, hvem der kommer først. Jeg vandt skam også hele 285 kr. i klasselotteriet sidste måned, så vi er på vej... ;-)

Ellen: Ja, det er lige præcis den på billedet. Den kan godt fås UNDER en million (lige akkurat) - så herregud, hvor lang tid kan det tage at skrabe de penge sammen?? Jeg ER begyndt at samle flasker... ;-)

Kisser: Åh ja, tænk at rejse hele England rundt i sådan én. Det SKAL bare kunne lade sig gøre en dag... ;-)

Havehyrden: Vi havde for nogle år siden én, der kun var 50 cm kortere - og den kørte selv jeg (på en meget lige strækning... ;-) ) Heldigvis har jeg en mand med stort kørekort, så han er vant til den slags...

Rasmine: Ja uden kørekort går det nok ikke. Men når nu jeg vinder den dér million - så må du få en tur... ;-)

Annette's space sagde ...

wauw...en lækker header du har sat på :-))

Sådan en camper (måske lidt mindre end Hymer'eren) kunne jeg også godt forelske mig i. Så ville jeg tage min drømmerejse rundt i Sverige og Norge :-))

Michael sagde ...

En dejlig rejseform Mia, men som du selv er inde på en rejseform der skal udnyttes flere gange om året, ellers er det en omfattende dyr rejseform, men i forhold til en campingvogn en noget dejligere og fleksibel rejseform.
I kærlige tanker, god aften.

Rimkogeren sagde ...

Jeg forstår ikke din bekymring. Gevinstchancen er høj i Lotto. Enten vinder man, eller også gør man det ikke. Altså 50% - Ergo burde to kuponer være nok ;-)

Helle K. sagde ...

Den slags drømme har vi også - og vi venter også på Lotto-gevinsten :)