fredag den 18. marts 2011

De røde næsers dag


I dag er det "Red Nose Day" i England. Alle (næsten) går rundt med røde næser, folk foretager sig de særeste ting, og TV sender en bred vifte af den sjoveste underholdning i aften.

Hvorfor i alverden...? kan man spørge. Og det har selvfølgelig noget med velgørenhed at gøre.

Så mens englænderne tosser rundt, klæder sig ud, optræder eller bare slår sig på lårene af grin, samler de samtidig penge ind til velgørende formål i Storbritannien og Afrika.

Hvor er humor dog en herlig ting!

12 kommentarer:

Havehyrden sagde ...

Ja det er en sjov tradition de har i UK med de røde næser. Humor er dejligt og englænderne er gode til noget sådant.
Hvor er jeg ked af at læse at Puskis er død.

Mia Folkmann sagde ...

Havehyrden: Åh ja, det var også meget, meget trist. Jeg græd i dagevis og synes stadig, at her er så tomt, så tomt. Men det sidste, jeg hviskede i hendes øre var, at hun skulle komme tilbage til mig som inkarnation. Måske hun gør det en dag...?! ;-)

Holly's sagde ...

Åh Mia, jeg kan næsten ikke klare at læse det. Det er rigtig synd for dig og jeg kan ingen trøst give. Jeg er sikker på, at hun kommer tilbage - bare vendt og se :)
KH Holly's

Mia Folkmann sagde ...

Holly: Jeg læste et af Kiplings digte om hunde (The Power of the Dog) - om det tossede i, at man - frivilligt - anskaffer sig en hund og dermed går ind til så meget hjertesorg, når det lille væsens dage er slut. Selv om Kipling vist mest var til hunde, så forstår jeg præcis, hvad han mener. Men vi dyrevenner gør det jo alligevel - frivilligt - igen og igen... ;-)

Sussi / Sussinghurst sagde ...

.... og ikke bare med katte og hunde men også med mennesker - hvis man ikke knyttede sig til nogen, dyr eller mennesker, så slap man da for mange sorger..... men helt ærligt, hvor skulle al glæden så komme fra.

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Ja, du har ret. Det er helt det samme med mennesker. Sorg er uundgåelig, men heldigvis dulmes den jo efterhånden og så er det alle de gode ting, man husker. Det gælder om at samle så mange glæder i sit liv, som man overhovedet kan. :-)

Ditte sagde ...

Jeg elsker engelsk humor! Englænderne kan på én gang være tørre og lidt stive i det, men også vildt skøre og vanvittige. Dejligt :-)

Tina - omme i London sagde ...

Jeg har set "Comic Relief" hele aftenen og goer det hvert aar. Det er helt utroligt hvor mange penge der bliver samlet sammen hvert aar. Jeg er dog overrasket over at laese om det paa en dansk blog. :)

Mia Folkmann sagde ...

Ditte: Jeg elsker også engelsk humor. Skrupskørt, men herligt! ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Tina - omme i London: Det skal nu ikke undre dig at læse om sådan noget her hos mig. Jeg har mit "sommerhus" i England, men er der bare alt for sjældent - til gengæld hører jeg engelsk radio hele dagen, så jeg kan følge med i, hvad der sker i mit andet "hjemland". ;-)

Madame sagde ...

Det var spændende at læse og er helt nyt for mig - jeg har ikke hørt om "Red Nose Day" før. Engelsk humor er helt vidunderlig ... :-)

Tina - omme i London sagde ...

:) Jeg forventer bare ikke at den slags er kendt i udlandet. :)