lørdag den 12. marts 2011

En Hollymount-filmHvad man dog ikke kan finde på gamle computere...!

Dette her er vores første "rigtige" videooptagelse - med lyd og det hele - og den blev optaget til ære for mine svigerforældre på Bornholm. Det er derfor den skøre tumpe (min rare mand) i slutningen af filmen kommer med fjottede kommentarer på klingende bornholmsk... ;-)

14 kommentarer:

Madame sagde ...

Nøj, hvor er det smukt, Mia - fra Hollumount Studios og med den lækreste musik som akkompagnement ud over naturlydene! jeg håber, dine svigerforældre har været ovre og set jeres sted også i virkeligheden! Det er da Paradis på jord ...

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Nej, det har de faktisk ikke. Desværre. Først og fremmest fordi de har en lille hund, som slet ikke kan passes af andre eller i det hele taget være væk fra dem et øjeblik. Derfor kan de heller ikke tage båden over, hvor hunden skal være nede i bilen under hele overfarten.

Så filmen var en sølle erstatning... ;-)

Megan sagde ...

Dejligt. Må virkelig snart en tur til England igen! ;)

Bor du i nærheden af Bernstorffsparken. Den har jeg gået tynd mange mange gange med mine hunde. Vi kørte inde fra Frederiksberg og ud til parken, hvor man jo kan lufte hunde i løs tilstand. Det nød vi meget og drak gerne en kop kaffe o.l. i den gule villa - svenske villa?

Ha' en dejlig dag. Knus.

Mia Folkmann sagde ...

Megan: Ja, jeg kan næsten kigge derover, så jeg går tur der næsten dagligt. Det er en rigtig god hundelufterpark, så jeg kan godt forstå, at dine hunde elskede at komme der. Du må også have en rigtig dejlig dag. Jeg HAR sendt blade til dig... ;-)

Sussi / Sussinghurst sagde ...

suuuk! Hvordan kom I egentlig på den tanke at I ville have et hus i England?

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Det var vist et af vores sædvanlige vanvittige indfald. Vi havde snakket om et hus i England i årevis, og dette her havde vi lejet hvert år i ti år. Så det var ligesom "vores". Sådan føltes det i hvert fald... ;-)

Ellen sagde ...

Som at være der selv...
Det er en pragtfuld plet på jord, I fandt dengang. Hvor ville jeg ønske for jer, at I kunne tilbringe mere tid derovre. Men det vil I kunne engang...

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Jeg siger dig, at vi drømmer om det samme! Og glæder os til det! Men foreløbig er jeg ved at pønse på en tur i april, hvis det ellers kan flaske sig. Du skal vel også snart derover?!... ;-)

Brittsol sagde ...

Det er jo den rene idyl, er det bjerge man kan se i baggrunden?.Det er synd at dine svigerforældre ikke har oplevet det.

Mia Folkmann sagde ...

Brittsol: Ja, vi kalder dem bjerge, selvom englænderne kalder dem "hills". Men jeg har været oppe på toppen og holder altså på "bjerge". Der er en fantastisk flot udsigt deroppefra.

Ja, vi ville også sådan ønske, at de kunne se det. Jeg ved, at de ville elske det. Min mor har været der flere gange, men vi håber stadig, at svigerforældrene også får muligheden... ;-)

Lone sagde ...

Hvor er Hollymount fantastisk. Det var ren nydelse at se haven og omgivelserne - for ikke at tale om at lytte til fuglesangen og fårenes brægen. Det er sandelig idyl :-)

Jeg tror, hver dag ville være et savn efter at være netop dér, hvis det var mit sted.
Jeg håber, du får arrangeret det sådan, at du/I kommer derover til april. Måske kan vi få lov at se et forårsklædt Hollymount? :-)

Mia Folkmann sagde ...

Lone: Du kan også tro, at jeg har det sådan. Jeg savner det meget og vil gøre mit bedste for at komme derover snart. Med masser af billeder til følge... ;-)

Ellen sagde ...

Yes, jeg rejser den 8. april og skal være der i en uges tid :-)
Er der håb om måske at se dig i Sverige i maj, så? Du må gerne tage John med - der kommer andre blogægtefæller...

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Det kommer lidt an på udlejningen. Jeg har lige opdaget, at huset er lejet ud i første halvdel af april - så vi må se, hvordan resten af månedern kommer til at se ud. Men tak for invitationen... ;-)