lørdag den 19. marts 2011

Et smukt spil for detektiv-spirerI går skrev Megan om sine detektiv-drømme og om fornøjelsen ved at løse opgaver og gåder. Jeg elsker jo også den slags, så jeg lovede at vise et af de bedste computer-detektiv spil, jeg kender.

Jeg har spillet mange af den slags i tidens løb, men de allerflotteste er med grafik af belgieren Benoît Sokal, der også laver tegneserier.

SYBERIA er ét af dem, hvor grafikken var helt fantastisk. Det var et svært spil, synes jeg, men også sjovt – og senere er det kommet som SYBERIA II (og en III'er på vej).

Det smukkeste og min absolutte Sokal-favorit er dog denne her: AMERZONE. En forunderlig, magisk verden med mystiske dyr og opfindsomme udfordringer.

6 kommentarer:

Megan sagde ...

Du frister mig Mia! :) Jeg har prøvet at lade være i flere år, fordi jeg bliver tabt for omverdenen ved den slags spil og bruger for meget tid ved computeren. Men måske skal jeg lige prøve ... ;)

Dog ikke i dag, for mor kommer med toget om en times tid. Så står der hygge på programmet.

Ha' en dejlig lørdag :)

Mia Folkmann sagde ...

Megan: Jo tak, jeg kender godt det med at blive hængende. Jeg tror først, at man skal kaste sig ud i sådan et spil, når man har en stribe dage uden planer. Spil af denne slags hører for mit vedkommende især juleferien til... ;-)

Ellen sagde ...

Jeg har det også med at lade mig fange, så det er ikke noget, jeg starter ret tit på at spille. Men sjovt er det helt sikkert - jeg er så barnlig på det punkt :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Godt at høre, at jeg ikke er den eneste barnlige sjæl her i Blogby. :-)

Privatdetektiv sagde ...

This is beautiful game for the detective sprouts. This game is also refresh mind and it is follow detective roles and it is playing to know of the about information of the detective problems, roles and life style.


Privatdetektiv

Mia Folkmann sagde ...

Privatdetektiv: My absolute favorite... :-)