mandag den 25. april 2011

Påskekonkurrence - del 5 af 5


Opgaven i dag er inspireret af min forestående Englandstur - ser det ikke bare hyggeligt ud?

Hvad opgaven nærmere går ud på, opdager I, når I trykker på linket. Og husk, at alle svar skal være indgået inden i dag kl. 22.00, hvor de to vindere bliver trukket.

Her kommer reglerne lige en sidste gang for en sikkerheds skyld:

Min påskeferiekonkurrence strækker sig over flere dage, og man kan gætte med, når man har lyst. Der er altså ikke noget til hinder for, at man gætter på samtlige 5 opgaver den sidste dag - hvis man ikke har tid før. Det er heller ikke noget krav, at man skal have en blog - alle kan være med.

Der kan sendes ét svar pr. opgave - og rigtig svar udløser ét lod i lodtrækningen. Man kan altså max. opnå 5 lodder ialt.

OBS: Svarene må IKKE skrives i kommentarfeltet. Alle svar skal sendes pr. mail til mig. Altså til: miafolkmann@hotmail.com.

Der er TO præmier på højkant. Indholdet er en hemmelighed, men det er lidt af hvert fra ANGLOFILIA-butikken - og de to vindere trækkes fra en krukke med RIGTIGE SVAR anden påskedags aften kl. 22.00. Konkurrencen er altså slut - og alle svar skal være indgået - på dette tidspunkt.

Hvis I har spørgsmål til reglerne, er I velkomne til at skrive en kommentar - eller sende mig en mail.

Tryk HER - eller på billedet - for at få den femte opgave, når I er klar til at gå i gang...

God fornøjelse! ;-)

6 kommentarer:

Søren sagde ...

Mit bud er sendt Mia. Tusind tak fordi jeg har måttet lege med. Det har været utrolig sjovt.

Jeg er imponeret over opgavernes kreativitet og det lækre design, der har været i opgaverne.

Tak endnu engang :)

Mia Folkmann sagde ...

Søren: Tak for de søde ord. Jeg giver straks rosen videre til min rare grafikermand, der jo er designeren bag. Sammen er vi stærke!... ti hi ;-)

Madame sagde ...

Nu har jeg sendt mine bud på de to sidste opgaver. Det har været sjovt - tak til jer to for at lave sjov her i blogland :-)
Klem!

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Tak for dine svar. Det glæder mig, at det har været sjovt. Jeg finder sikkert på noget lignende en anden gang... ;-)

Annette sagde ...

Søde Mia, hvor er det flot at du gider. Jeg var for sent på den, til at komme med i konkurrencen, men så kan jeg jo glæde mig sammen med de 2, der har vundet ☺.

Mia Folkmann sagde ...

Annette: Jeg vender sikkert frygteligt tilbage med en julekonkurrence, så du kan jo være med næste gang, hvis du har lyst. Ja her kl. 22.00 trækker min søde mor de to vindere - det bliver spændende... ;-)