søndag den 3. april 2011

Stille søndag


Jeg sidder her i stuen, mens søndagen kommer listende. Alt er stille, bortset fra de to sangdrosler, der tilsyneladende har slået sig ned i hver sin halvdel af haven og konkurrerer om titlen "bedste sanger". Jeg ved ikke, hvem der vinder - men det lyder vidunderligt!

Om lidt lister jeg ud og laver morgenmad til min rare mand. Han fortjener det! Og bagefter går vi en morgentur og ser efter forårstegn. I går var der små frøer på stierne, så vi måtte passe på, hvor vi gik.

De næste dage blogger jeg fra Bornholm, for nogle af os skal over og besøge svigerfamilien. Jeg er én af dem, så mon ikke der kommer billeder fra solskinsøen? Det kunne jeg godt tro... ;-)

Go' stille søndag...

11 kommentarer:

Olines sagde ...

Tak og i lige måde og rigtig god tur til Bornholm.

REJEN sagde ...

dejligt med fuglesang om morgenen...Mon ikke der snart er en masse frøer der skal i gang med kvække i min Åmose...God tur til Bornholm...;-D

Inge sagde ...

Ja.. rigitg god stille sondag og god tur til Bornholm.. :-)

Madame sagde ...

Det lyder dejligt, at du skal til Bornholm, Mia! Ja, der er virkelig forår i luften nu - i går fandt jeg de første martsvioler.
Ha' en rigtig god søndag, klem!

Michael sagde ...

Det lyder skønt med en tur til klippeøen Mia, der må helt klart være gode motiver til fotolinsen og jeg glæder mig til at se nogle af dem.
i kærlige tanker, god Søndag.

mette b sagde ...

Det lyder som en dejlig stille søndag. Rigtig god tur til Bornholm,
klem

Ellen sagde ...

Stille søndage er uvurderlige.
God tur til Bornholm - glæder mig til at se billeder :-)

Søren sagde ...

Mia - god tur til solskinsøen. Jeg har lige lavet et lille indlæg om Per Sten Larsen, der bl.a. har lavet dette billede fra Svanneke Havn:

http://www.perstenlarsen.dk
/panorama/svahavn.htm

:-)

Sussi.Sussinghurst sagde ...

God tur, jeg håber at I får dejligt vejr.

Havehyrden sagde ...

Men så glæder jeg mig da til billeder fra solskinsøen. Tjek lige om al sneen er forsvunden;-)

Anonym sagde ...

Rigtig god tur til solskinsøen. Der er altid dejligt på Bornholm, men det er selvfølgelig bestemt hvis man har selskab af solen..... :D