torsdag den 5. maj 2011

Afslappet torsdag

Jeg synes, at jeg har været lidt sløv i dag. Måske er det varmen (var det lidt ondt?) - eller måske er det eftervirkningerne efter i går. I hvert fald har jeg bare luntet lidt rundt i min lille by og kigget, før jeg købte ind i verdens bedste supermarked.

Nu ligger jeg her i udestuen med puder i ryggen og ser dovent ud på landskabet. Fuglene synger, så man skulle tro, at de snart blev hæse, og musvågen sidder oppe på elmasten og puster sig op. Og hvem har glemt at få den rare mands telelinse med??

6 kommentarer:

Michael sagde ...

Dejlig afslapning på en dejlig dag Mia, skønt at læse at du nyder det.
I kærlige tanker, god Torsdag aften.

Sussi.Sussinghurst sagde ...

ha, vi får da også dejligt vejr i weekenden her - så pyt med at det er lidt koldt, når man nu alligevel skal på arbejde hele dagen. Håber at du rigtig nyder det (det lyder det til at du gør) ;)

Mia Folkmann sagde ...

Michael: Du kan tro jeg nyder det. Men ellers ville jeg også være et skarn... ;-) Go' aften til dig også...

Sussi: Det vil jeg da håbe for jer, at I får. Her har jeg gået i T-shirt og bare tæer i sandaler hele ugen, mens I har fortalt om vanter og varme tæpper... ;-)

Madame sagde ...

Det lyder vel nok dejligt, Mia, Ligger du stadig på sofaen? Håber du får en god dag i varmen! Her har vi 10 grader, men de næste dage skulle byde op 20 - det bliver herligt :-)
Klem!

Ellen sagde ...

Åhhh, det gør helt ondt indeni at læse dine skønne indlæg.
Ikke fordi dit ophold i Hollymount ikke er dig vel undt, for det er det selvfølgelig - det var jo så længe siden for dig.
Men altså... jeg gad godt bytte med dig lige nu :-)
Tak for gode stemningsbilleder.

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Nej, i dag har jeg været en lille arbejdsbi og det skal jeg også være i morgen. Men så er det ellers fri resten af tiden... ;-)

Ellen: Jeg ved godt, at du ikke misunder mig - sådan rigtigt. Men at du gerne vil være herovre. Her ER altså også dejligt!! Selv tak! :-)