lørdag den 7. maj 2011

En regnvejrsdag


I dag har det pøset ned det meste af dagen, men det gør ikke så meget, for jeg har haft travlt med at lægge sidste hånd på det nye ANGLOFILIA.

Hele dagen har jeg siddet ude i vinterhaven og arbejdet til lyden af regndråber på glastaget, og ind i mellem har jeg holdt øje med dyrene omkring mig.

Ænderne her har - ikke så overraskende - ikke haft det mindste imod regnen, for de har siddet og hygget sig lige uden for mit vindue. De små egern HADER derimod regn, for de styrter afsted for ikke at blive våde.

Og så tror jeg, at regnvejret har lokket insekterne frem, for svalerne har haft travlt, og det har de små blåmejser og musvitter også. Hele dagen har de fløjet rundt langs vinterhavens vinduer og fanget de ting, der åbenbart sad der. Ind i mellem har de siddet på kanten af vinduet og kigget ind på mig.

Man føler sig aldrig alene her i huset... ;-)

5 kommentarer:

REJEN sagde ...

Sikke en hyggelig regnvejrsdag du har haft med dejligt selskab..;-D

Loppe sagde ...

Uhm Mia... det lyder helt fantastisk hyggeligt... Dét nummer af Anglofilia må da blive endnu mere fyldt med hygge....

Vi var til fødselsdag i vennekredsen i går, og der blev snakket fælles ferie for nogle af parrene... Jeg foreslog 'Hollymount'så I dag bliver der kigget billeder og set på kort osv. *smil*


Nyd det altsammen, og husk vi 'kigger jo med' alle sammen..

Knus fra Loppe

Megan sagde ...

Det lyder faktisk ret hyggeligt at sidde og arbejde, mens regnen trommer mod taget.

Her skinner solen og vinden er vild. Vi skal afsted til konfirmation om nogle timer.

God søndag :)

Madame sagde ...

Det lyder vel nok dejligt, at du sidder i vinterhaven og kan arbejde, mens du kigger på dyrene. Her har vi haft det skønneste vejr i de sidste dage.
Ha' en dejlig søndag eftermiddag :-)

Mia Folkmann sagde ...

Reje: Ja, jeg hygger mig med mine små venner... ;-)

Loppe: Det kunne da være sjovt, hvis I valgte Hollymount. Her er så utroligt dejligt... Knus

Megan: Ja, det er faktisk dejligt med trommende regn på taget. Til sidst blev det så lidt rigeligt, men det var en anden sag... ;-)

Madame: Ja, det gør ikke noget, at det regner, når man alligevel kan være "ude i naturen" - bare i tørvejr... ;-) Go' søndag aften...