lørdag den 14. maj 2011

Nyhedsbreve og andet nyt...


Jeg holder meget af sådan en sejltur som denne, for turen har været blid og stille. Her til morgen listede jeg ud og hamstrede morgenmad, som jeg kunne spise i kahytten: Friske rundstykker, cornflakes, juice, te, små lune pølser og baconstykker m.m.

Sådan lidt "the full English"; bare på dansk...

I går fik jeg sendt mit ANGLOFILIA nyhedsbrev ud, og nu sidder jeg og arbejder på det næste. Man kan jo lige så godt udnytte tiden, og det fungerer fint. Der er så mange nye ting, jeg gerne vil vise, og det er sjovt at sætte nyhedsbrevet op. Det synes jeg i hvert fald nu, hvor jeg har fundet ud af, hvordan det hele virker...

Vi er i land klokken 13.00, og så skal jeg køre tværs igennem Danmark. I regnvejr?! Jeg synes ellers, at solen skinnede så dejligt i går, så hvad er nu det for noget??  ;-)

7 kommentarer:

Madame sagde ...

Det er rigtig smart, at du kan arbejde mens du bliver transporteret! Her har vi lige nydt dit fine nyhedsbrev - ja, vejrudsigten ser lidt våd ud, men der skulle vist også komme lidt sol indimellem.
Klem og god køretur hjem!

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Tak; vi er i land om tre kvarter, og så går turen hjemad. Jeg har godt nok savnet min rare mand derhjemme, så det bliver dejligt med et gensyn... :-) Knus

Loppe sagde ...

Så er du snart tilbage i det Danske...

Du har sikkert pakket computeren væk nu, men jeg sender dig varme kør-sikkert-hjem-tanker..

Knus
Loppe

Mariane sagde ...

Velkommen hjem, Mia. Det har da været en tur med mange oplevelser skal jeg love for. Tak for dit søde svar tidligere. Min veninde og jeg talte om igår at vi meget snart vil ud i din butik og se alle de nye ting. Thi hi, Jeg har allerede fortalt hvad jeg vil have. Jeg har lidt svært ved at gå stadigvæk, så jeg bruger en rollator som hjælpemiddel og går til genoptræning (Meget lang historie - har varet over et år) Så jeg håber ikke der er alt for mange trapper?? hæ hæ .. Næh! Jeg kan gå på trapper, det går bare langsomt. Darn!! Undskyld det lange indlæg. Så for at gøre det kort? .. Jeg glæder mig utroligt meget til at besøge dig og din butik !!!!

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Håber at du er kommet hjem i god behold, når du læser det.... og måske er det regn, men du ved, overover alting skinner Moder Sol. Velkommen hjem.

Ditte sagde ...

Tusind tak for nyhedsbrevet :-)
Og velkommen til dansk sommervejr a la carte. Nå, men alting var så tørt, så lidt (meget) vand var såmænd velkomment ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Loppe: Tak for din søde hilsen. Turen var ret våd, men jeg kom godt hjem... :-)

Marianne: Du og din veninde er meget velkomne til at komme og kigge. Jeg har - endnu da - mit showroom i spisestuen, så der er 4 trappetrin op. Det var da noget forfærdeligt noget med dine gåbesværligheder; forhåbentlig går det snart fremad, så du kan blive mobil igen. :-)

Sussi: Jo tak, det gik fint. Men jeg kan love dig for, at der var regn... ;-)

Ditte: Ja, jeg ved godt, at det var tiltrængt med vandet. Og selv tak... ;-)