onsdag den 4. maj 2011

Stilhed efter stormen...


I dag har jeg snakket med mennesker hele dagen, og nu er jeg træt. Først kom hele fire lastbiler med vores nye olietank og alt det, der hørte sig til, og helt frem til klokken 14 arbejdede de med at opstille den. Jeg serverede kaffe og gav og fik instrukser, og nu står der en fin stor tank i stedet for den gamle, som var på nippet til at ruste igennem. Den nye tank står bag noget gitterværk, og jeg tror bestemt, at en duftende hvid klematis ville dække det så pænt.

Bagefter kom den årlige inspektions-dame, for huset bliver jo lejet ud til feriegæster, så den slags hører sig til. Hun gik det hele igennem og leverede de sædvanlige 4 stjerner, så det var fint nok. (5 er maksimum, men så skal der også swimmingpool og alt muligt luksus til, og den slags har vi ikke her. Vi har hygge og udsigt og masser af fred og ro).

Til sidst gik jeg på nabobesøg for at snakke med en mand og hans dejlige hund, og det skal der nok komme en lille artikel ud af.

Nu sidder jeg her i udestuen, mens mørket falder på, og sangdroslen synger sin aftensang. Bortset fra det er her fuldstændigt stille. Bjergene i det fjerne dækkes så småt af grå skyer, og flagermusene er kommet på vingerne. Og jeg skal ikke snakke mere - bare nyde freden og roen...

7 kommentarer:

Loppe sagde ...

Tillykke med de 4 fine stjerner ****

Sweet dreams

Mia Folkmann sagde ...

Loppe: Sweet dreams to you too, my dear... ;-)

REJEN sagde ...

Hvor fint med 4 stjerner, det er da også flot og jeg vil da også meget hellere have fred og ro end en svimmingpool...;-D

Madame sagde ...

Dejligt at jeres sted fik fire stjerner! Og godt at I ikke har swimmingpool, for det ville da ødelægge idyllen :-) Den lyder som en rigtig god dag, Mia - jeg glæder mig til artiklen!

Mia Folkmann sagde ...

Reje: Også mig! Man finder ikke fred og ro så mange steder nu til dags.. ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Ja, jeg er godt tilfreds, og en swimmingpool ville slet ikke passe ind. Tænk også alle de dyr, der kunne skvatte ned i den... Artiklen blev sød, synes jeg. Helt anderledes end forventet, for jeg fik aldrig overbevist George om, hvad det var, jeg ville... ;-) (Han er næsten 90)

Ditte sagde ...

Det lyder som en god afslutning på en flittig dag. Tillykke med stjernerne (igen) - det er uden tvivl fortjent :-)