søndag den 3. juli 2011

En ny Spielberg...Dette er så mit første forsøg på at lege Spielberg...

Jeg har godt nok meget at lære endnu - blandt andet at filmsekvenserne ikke skal være så lange, og at man godt kan bruge zoom'en lidt mere - men jeg håber, at I har lyst til at følge med på morgentur... :-)

7 kommentarer:

Madame sagde ...

Kære Mia, jeg ser din film lidt senere - glæder mig!
Klem

Gowings sagde ...

Nu venter vi i spænding på "Den Svære To'er".

:)

Madame sagde ...

Det var smukt at se din morgenvandring på Hollymount, Mia - dejligt også at høre om dine planer om en lille andedam.

Ja, som du skrev hos mig, må du endelig besøge Svinkløv Badehotel til SD ... :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Ja, det er lidt som at være der selv, når jeg ser det... :-) Men jeg skal lære at holde kameraet mere roligt, så man ikke bliver rundtosset af at kigge på optagelsen... :-)

Gowing: He he! Jeg prøvede at optage nogle søde fugle og egern, men de havde en vis evne til at gøre sig usynlige, så snart jeg løftede kameraet... ;-)

Ellen sagde ...

Hehe - ja... du får måske ikke ligefrem en Oscar, men al begyndelse er som bekendt svær ;-)
Charlotte og Tim slår slet ikke græs for tiden, for de har, som jer, også nærmest en hel kløvermark. Når man kigger efter, er der i hundredevis af bier, som desværre ikke flytter sig, fordi der kommer en plæneklipper forbi, og C&T nænner simpelthen ikke at slå alle de små bier ihjel...

Mariane sagde ...

Kære Mia.

Det er dog fantastisk at du kan konsentrere dig om at fortælle mens du filmer - rigtig godt gået. Og nej Spielberg thihi...Men du har virkelig fået fat i det rigtige. Jeg vil glæde mig til at du viser huset osse? Tak for at du deler det med os.

Hilsen
Mariane

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Det er nogle meget søde og kloge børn, du har! Jeg kan heller ikke nænne at slå græsset, for når man nu ved, at honningbier er i stærk tilbagegang, så har de brug for al den hjælp, de kan få. Og så er kløverblomster noget af det yndigste, synes jeg... :-)

Marianne: Ja, selvfølgelig, hvorfor tænkte jeg ikke på det? Det må blive næste gang, for det var da en god idé med at vise huset indefra... :-)