fredag den 8. juli 2011

Hjemme igen


Vi nåede hjem, inden ferietrafikken fik motorvejene i Tyskland til at gro helt til. Det gik faktisk smertefrit, men det ER altså også en fordel at køre midt i ugen.

Selv om det er en lang tur, så har jeg det fint med at køre i bil. Der skal bare være plads til mange pauser undervejs, og vi overnatter altid en enkelt gang et passende sted. I min verden er et passende sted Brugge i Belgien. Her får vi så mulighed for et aftenmåltid og en sen slentretur i de gamle gader, inden turen går videre. Jeg kender Brugge som min egen lomme efterhånden.

Da jeg boede i Belgien, lærte jeg den "sydlandske livsstil" at kende - og det er blandt andet ensbetydende med fortovscafeer i langt større stil end herhjemme. Alt foregår udendørs om sommeren. Dengang elskede jeg at sidde en søndag eftermiddag med avisen på en café eller at nyde aftenstemningen omgivet af smukke, gamle bygninger, som de har så mange af dernede. Det elsker jeg stadig - og jeg nyder at have mulighed for det flere gange årligt.

Så billederne her er fra markedspladsen i Brugge, hvor man kan sidde og hygge sig med en kop kaffe eller en drink til lyden af klokkespil fra de mange gamle kirker. Et af livets små højdepunkter...

7 kommentarer:

By MARIANNE sagde ...

Velkommen hjem til regnfulde Danmark. Håber du har nydt turen.

Loppe sagde ...

Velkommen hjem !!

Tak for de fine 'postkort' du har sendt undervejs..

Og så er jeg helt enig omkring Brügge... Uhm... skøn by !

Knus fra Loppe

Annette sagde ...

Spielberg, go home! Hvor var det et dejligt kig fra haven på Hollymount og hvor er der stille omkring huset.
Også tak for kigget fra skønne Brugge, det må have været utrolig vidunderligt at bo der permanent, men det tror jeg i øvrigt, at jeg har skrevet til dig tidligere ☺.
Velkommen hjem fra ferie.

Madame sagde ...

Ja, velkommen hjem efter jeres dejlige ferie, Mia.
Brugge er helt ukendt land for mig, men lyder som et spændende sted at vælge til en overnatning på vejen hjem.

Mia Folkmann sagde ...

By Marianne: OM jeg har nydt det. Heldigvis var vi heldige med vejret og undgik regn i England - de kan ellers godt derovre... ;-)

Loppe: Ja, er der ikke vidunderligt? Jeg skal meget mere dertil i fremtiden, er jeg overbevist om - jeg har i hvert fald planer om det... ;-)

Annette: Hi hi, jeg skal lige lære at holde kameraet mere stille. Men det var sjovt, så der kommer nok mere hen ad vejen. Ja, Brugge er vist vores fælles kærlighed - og jeg glæder mig allerede til næste gang, jeg kommer dertil. Måske kunne vi engang lave et mini blogtræf for to dernede? ;-)

Madame: Tak og ja, du ville helt sikkert elske Brugge. Jeg skal nok lave artikler om det ved lejlighed...

Havehyrden sagde ...

Velkommen tilbage til DK, dejligt at al hjemrejse gik fint, det kan jo knibe lidt når man er i bil.
Vi tager normalt tog eller andet offentligt og undgår derved de fleste køer ;)

Mia Folkmann sagde ...

Havehyrde: Tusind tak. Jeg kan også vældig godt lide at rejse med tog, men det dur bare ikke rigtigt, når man har engelske varer med hjem... ;-)