fredag den 12. august 2011

Engelske serier


I øjeblikket ser vi to meget forskellige engelske serier, som jeg har haft med hjem. Den ene handler om arkitekturhistorie, hvor der aflægges besøg i nogle historiske huse, der ellers ikke er åbne for publikum. Vi får historien bag, og den bliver fortalt af en meget entusiastisk historiker, Dan Cruickshank, som jeg har stiftet bekendtskab med i lignende serier. Meget interessant - hvis man altså kan lide den slags.

Den anden serie må siges at være noget helt, helt andet. Det er en komedieserie - Miranda - som jeg så første gang sidste år, og det er en meget anderledes, lettere rustik serie med en voksen pige, der ikke altid er lige heldig. Hun er også lidt for stor og kommer gerne galt afsted, og hendes mor finder det umådeligt pinligt, at hun stadig er single. Herlig serie...

Så sammenlagt giver de to serier den perfekte aftenunderholdning - og da det hævdes, at vi danskere ser mere TV end nogensinde lige nu på grund af den regnfulde sommer, så passer det jo fint. :-)

10 kommentarer:

Ellen sagde ...

Wow - sælger du den dvd i din butik? (Den med arkitekturhistorien.)
Okay, jeg kan selvfølgelig selv kigge efter... det gør jeg lige. Ellers bliver det via Amazon, for det lyder 100 % som noget, både englænderne og jeg vil stornyde at se :-)

Megan sagde ...

De er så gode til TV-serier, englænderne. Både dokumentar og de andre. Komedier. Krimier. Jeg er solgt! Og kan derfor ikke købes på Amazon.co.uk længere! :)

Ha' en fin dag. Det er lige vejr til mere god fjernsyn! Og flere pandekager!!! :))

Madame sagde ...

Jeg elsker engelske serier, men disse to kender jeg ikke. Englænderne er dygtige til at lave tv og har en herlig humor. Lige nu sluger vi 'Upstairs, Downstairs', når vi ellers har åbent for kukkassen ;O)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Nej, den har jeg ikke selv i butikken, for den ER nok for speciel. Man skal virkelig være interesseret i engelsk arkitektur, tror jeg... :-)

Megan: Åh ja, mere hygge tak. Vi trænger... ;-)

Madame: Jeg kan også godt lide Upstairs, Downstairs, men jeg har ikke set den nye udgave (som jeg tror er den, du ser...) :-)

Donald sagde ...

Jeg tror at klima-ændringerne skal ses i en større sammenhæng. Vi kan godt få global temperatur-hævning og koldt klima i DK, hvis fx. vind fra Atlanten hærger mere og mere.

Donald sagde ...

Hov, det var jo en forkert kommentar til regnvejr, men jeg kan så tilføje at jeg også nyder både film og TV-dokumentarer, hvis det øser ned. Samtidig er der en meget stor pukkel af inde-arbejde, som jeg kan gå i gang med.

Temaet for "Miranda" tror jeg er en rigtig god ide - det kan man få en god oplevelse af og forfatterne kan variere det rigeligt til at vi kan grine lidt (og le ad os selv?) Det er sundt at le. :)

Ellen sagde ...

Nu har jeg bestilt den ;-)
Glæder mig... både til den og til Anglofilia.

Mia Folkmann sagde ...

Donald: Ja, det er skønt at le, og Miranda er en dejlig pige. Jeg kan sagtens kende visse ting af mig selv i hende (men jeg siger ikke hvilke... ) ;-)

Ellen: Godt! Anglofilia kommer inden så længe... :-)

Gowings sagde ...

Vi er også på Upstairs, Downstairs :)

Mia Folkmann sagde ...

Gowings: De kan bare det dér med serier, englænderne... ;-)