fredag den 2. september 2011

Hollymount - nu til seks


Fra den 1. januar ændrer vores engelske hus status, så det fremover kun udlejes til max. 6 personer. Til gengæld ryger det ned i en billigere prisgruppe, så flere kan nyde godt af det.

Ville bare lige sige det, hvis nu nogen er begyndt at tænke på sommerferie næste år... :-)

9 kommentarer:

Madame sagde ...

Det lyder fristende, Mia - jeg ville gerne opleve dit engelske paradis en dag :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Du er altid velkommen. Også når jeg selv er der... ;-)

Donald sagde ...

Hvor mange max tidligere? Er det en fordel at det ryger i en anden prisklasse? Jeg håber du får tjent nok ved at leje ud, til at udgiften er passende reduceret :)

Jeg har desværre slet ikke overskud til den slags nu, men det ser smukt ud og tilbudet er fristende! :)

Anonym sagde ...

Det kunne være rigtig spændende - efter alt det man efterhånden har læst om Hollymount, så kunne det jo være sjovt at opleve det i virkeligheden. Men jeg er jo ikke så vild med at rejse, så jeg må hellere blive hvor jeg er, hahaha....

Mia Folkmann sagde ...

Donald: Tidligere var det 8 og også weekendophold. Desværre betyder 8 mennesker i en weekend gerne fest - til gene for naboer og for stort slid på huset. Fra nytår lejer vi kun hele uger og kun max 6 - til gengæld vil jeg tro, at flere kan finde på at leje, fordi lejen bliver mere overkommelig... Gynger og karusseller, du ved... ;-)

Jens: Det ku' være at vi skulle lave et bogtræf dér en dag... ;-)

Annette sagde ...

Nej, hvor du dog frister os, Mia. Det vil være så dejligt, at komme over og se jeres engelske paradis.

Vil du være sød og løse et mysterie for mig? I dit indlæg fra d. 24 "Hjemme igen" er der i øverste højre hjørne af billedet en DVD fra en serie, som jeg af og til har ramt et afsnit af. Jeg kan simpelthen ikke huske hvad serien hedder, men manden i parret har det mest vidunderlige "gummiansigt". Er du med på hvad jeg mener?

Også tak for et meget højt og inderligt grin (Opblæst) samt vidunderlig dejlig barokmusik.
En rigtig dejlig weekend til jer og fortsat god op/udrydning ☺.

Mia Folkmann sagde ...

Annette: Den, jeg viser på billedet, er en lydbog, men "As time goes by" findes også som TV-serie med en masse, masse afsnit. Min mor har den og ser den igen og igen, for den er så sjov og hyggelig.

God weekend i lige måde og tak. I øjeblikket er stuegulvet fyldt med ting, der skal sorteres og sælges, så her ser farligt ud. Men det bliver så godt at få en "let" tilværelse (med autocamper)... ;-)

Ditte sagde ...

Uha Mia, vi er vist mange som har småforelsket os i jeres skønne hus efter at have læst dine beretninger. Vi må se om feriebudgettet kan bære en tur til Hollymount :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ditte: Jeg er sikker på, at du vil holde meget af det... ;-)