torsdag den 29. september 2011

Intet nyt er godt nyt


Åh hurra, forkølelsen og hosten har sluppet sit tag, og selv om man er lidt mat i koderne, så går det fint nu!

Det nye SKØNNE DAGE er overgivet til trykkeriet; der blev sendt nyhedsbrev ud i går aftes, og i dag vil jeg begynde at pakke varer ned, så jeg kan flytte mit showroom. Snart. Jeg får i hvert fald nøglerne i morgen, og så tager jeg det stille og roligt, for det må jo også gerne være lidt hyggeligt...

Lørdag er der loppemarked igen, så mon ikke jeg efterhånden får tømt lidt ud i huset her?

Men det er ikke arbejde alt sammen, for i aften skal jeg være sammen med 14 andre damer, som jeg slet ikke kender. Men det kommer jeg til, for den står på lækker mad og god snak i den netværksgruppe, jeg har været medlem af i tre år. I aften er det bare en ny afdeling af den - og det skal nok blive sjovt!

9 kommentarer:

Madame sagde ...

God fornøjelse i aften, Mia - det lyder hyggeligt med din netværksgruppe. Dejligt også at du nu har fået lidt luft i kalenderen, og at forkølelsen har sluppet sit tag.

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Tak og ja - det er lutter positiviteter lige nu. Det må være vejret... ;-)

Donald sagde ...

Det var da godt at du er kommet dig over forkølelsen! Pas nu godt på dig selv i Oktober. Jeg tror det er vitamin og æbletid, lidt frugt og grønt giver mere modstandskraft for immunsystemet (og husk D-vitaminer!) så du kan være med 12.November i Hillerød, "Café København" kl.13 :)

Mia Folkmann sagde ...

Donald. Ja, du har helt ret - og mit æbletræ bugner med frugt, som bare skal spises. Så det gør jeg! MEN jeg kan desværre heller ikke være med den 12. november i Hillerød - for jeg har lovet at stå inde på Bogmessen i Forum den weekend. Ih altså! :-)

Annette sagde ...

Mia, jeg håber, at du har haft en rigtig dejlig aften sammen med damerne.

Mens vi var i Danmark, pådragede jeg mig også en gigantisk forkølelse og jeg har lige læst dit indlæg ang. forkølelse højt for Frank, især afsnittet med morgenmad på sengen blev fremhævet ☺. Det glæder mig, at du nu så småt er ved at komme på højkant.

Kom du af med bogen "Jul og Vinter" på loppemarkedet? Hvis du kommer til at savne nogle af ideerne i bogen, så scanner jeg gerne et par sider ind og sender til dig ☺.

Jeg forsøgte igen at finde dine dejlige blade, da vi var i Danmark, men det lykkedes ikke i Aalborg. Hvor er forsiden på "Skønne dage" dog smuk.

Mia Folkmann sagde ...

Annette: Jo tak, det var en rigtig hyggelig aften, og det var nogle søde damer (som jeg havde ventet)... :-)

Godt at jeg kan inspirere til forkælelser; jeg håbede, at det virkede på din Frank? Heldigvis er min forkølelse væk nu, så jeg håber også, at din er på retur...

Ja, den bog blev solgt meget hurtigt, og den var også hyggelig. Tak for dit tilbud, men jeg har så mange bøger i den stil, så jeg luger bare lidt ud i dem. Det skal jo til en gang i mellem. :-)

Nej, det er desværre ikke alle steder, mine magasiner forhandles. Jeg kæmper lidt for at få dem gjort kendt, men det kommer lige så stille og roligt. Du er altid velkommen til at købe i min webshop, hvis du skulle få lyst. Ja, denne forside har vi faktisk selv fotograferet. Vi fik nogle smukke roser af ejendomsmægleren til et "åbent hus" arrangement, og de skulle bare udnyttes :-) Knus

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Spændende med dit nye showroom, held og lykke!

Deborah sagde ...

Det lyder rigtig godt, at du er ovenpå igen. Jeg skulle have vidst, der var loppemarked, så var jeg kommet og hilst på dig. Men som sagt, nu kommer showroom jo lige om hjørnet, så vi må ses dernede.

Godt nok, jeg ikke kom derned, jeg var bare blevet fristet til at købe noget. Og nu går jeg netop og prøver at rydde lidt ud :-)

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Tak! Det er dejligt at få tingene ud af huset... :-)

Deborah: Ja, du må komme ned og kigge til mig på Ordrupvej. Jeg kender jo alt for godt det dér med at rydde ud i tingene, og det går godt nok langsomt... men dog fremad... ;-)