torsdag den 15. september 2011

Ny adresse til ANGLOFILIA

Sådan så det ud i begyndelsen...

Den 1. oktober flytter mit ANGLOFILIA showroom ned til Ordrup, hvor jeg har lejet et lille kontor på Ordrupvej 101.

Det glæder jeg mig meget til, og det bliver så dejligt at få varerne ud af huset, så jeg kan få orden i sagerne og igen bruge spisestuen til det, den er skabt til... :-)

7 kommentarer:

Loppe sagde ...

Neeeej hvor hyggeligt....
Mit gamle Ordrup... åh hvor nostalgisk... Ønsker dig held & lykke med det.... Kan man besøge dig der ? - eller er det kun på nettet ??

Knus og tillykke
fra
Loppe

Mia Folkmann sagde ...

Loppe: Nej, er det dit Ordrup? Jeg vidste ikke, at du havde boet dér! Ja, du er meget velkommen til at besøge mig (efter den 1. oktober altså) - hvis du bare lige ringer først, for jeg er der ikke hele tiden... Det ku' være hyg'ligt :-) Knus

Lisbeth sagde ...

Det lyder hyggeligt med et showroom. Jeg nyder når jeg får min stue tilbage når den har været fyldt af strygetøj, så jeg forstår dig til fulde:)
Mia, har I overvejet at lade jeres blade udkomme i elektronisk format? Jeg er så glad for at læse Country Living og Garden Illustrated på Zinio.

Mia Folkmann sagde ...

Lisbeth: Ja, det er en rigtig god idé at udkomme i elektronisk format også, og det er helt sikkert noget, jeg vil prøve at finde ud af... :-)

Lisbeth sagde ...

Det synes jeg lyder rigtig godt, der er desværre ikke mange danske elektroniske magasiner.
Se her http://dk.zinio.com/

Madame sagde ...

Det bliver dejligt for dig at få spisestuen igen! Hvor er det smukt at se reolen med dine varer - thekanderne er helt uimodståelige :-) Lisbeths idé om at lade jeres blade udkomme elektronisk lyder rigtig god.

Mia Folkmann sagde ...

Lisbeth: Tusind tak for link; det kendte jeg slet ikke. Min rare grafikermand har snakket meget om elektroniske magasiner, og jeg synes, at det er en super god idé. Vi skal bare lige finde ud af, hvordan det fungerer, når man sælger... ;-)

Madame: Ja, det bliver så dejligt, og måske vil evt. købere have nemmere ved at se, hvad de køber. Lige pludselig har jeg også et værelse ovenpå, som de kan komme ind i (det har været lager og proppet til randen). Ja, det med digitale magasiner er en rigtig god idé. Det må vi lige finde ud af... ;-)