mandag den 19. september 2011

Travl uge; travlt efterår

Denne uge bliver travl, for der er snart deadline på SKØNNE DAGE, og så er det bare med at rubbe neglene. Men det er jo min yndlingsbeskæftigelse, for hvad er bedre end at sidde i en lun stue med tændte stearinlys, en potte med varm te og smuk musik i radioen - og så skrive om alt muligt dejligt?

I det hele taget bliver det et travlt efterår: I næste uge skal jeg have flyttet mit showroom ned til Ordrupvej, og med alle de ting kan det nok tage sin tid. Men ih, hvor jeg glæder mig! Senere står den på Bogmesse i Forum og julemarked på Hegnslund og alt muligt andet godt.

Mon ikke også der bliver tid til en tur eller to i efterårsskoven? Jo da, for selv om der er travlt i "butikken", skal der være tid til at sparke i gulnede blade og nyde duften af efterår. Den slags vil jeg under ingen omstændigheder undvære!

Go' mandag til jer derude!  :-)

9 kommentarer:

Megan sagde ...

Det er godt at have travlt på den gode måde! ;) Jeg havde besluttet mig for en skrivedag og har skam også siddet lidt, men solen vælter ind gennem vinduerne og jeg har besluttet mig for at lave planerne om. Jeg vil gøre lidt rent og ellers finde en solkrog, hvor jeg kan læse og tage notater. Det er altsammen gavnligt for inspirationen. Og solen. Herlighed! :)

God mandag til dig også.

Ditte sagde ...

Det lyder som om du har den travlhed du gerne vil ha' og det er jo et privilegie :-) Men der skal selvfølgelig være tid til at puste ud og nyde livet - ellers er det hele omsonst. God arbejdslyst :-)

Anonym sagde ...

Jeg har det fuldstændig lige som dig; efteråret er en skøn årstid der virkelig skal nydes med the, stearinlys og indehygge!

Og naturligvis også nogle gode ture ud i skoven! Jeg elsker efterår.... *S*

REJEN sagde ...

God fornøjelse med travlheden og turene i skoven..;D det er bare om at nyde de skønne farver...;D

Susanne sagde ...

Og rigtig god mandag til dig også.
Efterår i skoven er noget af det skønneste. Også selv om det er lidt koldt. Jeg kan også mærke, at det snart er vejr til varm kakao og et tæppe i sofaen.

Huske at trække vejret i al travlheden.

Madame sagde ...

Jeg håber, du får tid til nogle dejlige traveture, selv om det bliver en travl tid for dig. Men det lyder også både sjovt og spændende med dine planer. Skal du have en stand på Bogmessen, Mia?
Her har vi indledt brændeovnssæsonen, og det er nu rigtig hyggeligt :-)

Mia Folkmann sagde ...

Megan: Ja, man skal helt sikkert nyde solen, når den nu er her. Vi har ikke set for meget til den i sommer. Mon ikke solen både giver D-vitaminer OG inspiration...? ;-)

Ditte: Ja, det er vigtigt at nyde livet. Men heldigvis nyder jeg det, jeg laver, så jeg nyder egentlig livet hele tiden. Sådan næsten da... ;-)

Jens: Efterår er bare det bedste! Både indendørs og udendørs... ;-)

Reje: Ja, farverne er helt vidunderlige. Masser af flotte motiver at fotografere... ;-)

Susanne: Sjovt du siger det, for jeg skal også have varm kakao, når det bliver køligt. Fik lige en kop forleden aften... ;-)

Madame: Ja, jeg er lige kommet hjem fra en lang travetur her i skumringen. Jeg skal ikke selv have en stand, men jeg skal med på en stand. Foreningen af Danske Kulturtidsskrifter har én, hvor jeg som medlem også kan være... Uhm, jeg elsker ild i pejsen og den dejlige duft, det giver. Det kan jeg slet ikke undvære...;-)

Ord i landskap sagde ...

Jeg har det også travelt for tiden, men det er rart med det: Ting som gir energi, blir man ikke så sliten av. ;)

Og høstskogen lader batteriene.
Fin mandag til deg også!

Mia Folkmann sagde ...

Ord i landskap: Nej, du har ret - så længe man bare kan lide det, man laver, så er det fint at have travlt. Mmm, ja en tur i den smukke høstskov lader batterierne op og giver ny energi. ;-)