søndag den 30. oktober 2011

Frem eller tilbage eller...


Jeg er virkelig ikke god til det med sommertid og vintertid!

I går opdagede jeg ved en tilfældighed, at urene skulle stilles tilbage denne weekend og jubii for det! En hel time mere at gøre godt med! Jeg aftalte med min rare mand, at vi ville lade som ingenting og vente med at stille uret tilbage til her midt på søndagen, der så pludselig på magisk vis blev meget længere. Så langt, så godt.

Da jeg vågnede i morges, lå jeg som sædvanligt og trak tiden, mens jeg skævede til uret. Ah, kun 7.30 - vi tager lige en halv time mere. Det ER jo søndag... Vel vidende at dagen jo også blev forlænget senere...

Først lidt over 8 opdagede jeg, at både min mobil og vækkeuret havde stillet tiden helt automatisk!

12 kommentarer:

Inge sagde ...

:-)) åh al den moderne mekanik, der kan det hele selv.. ;-D

Rejen sagde ...

øv snydt for en time, det er ærgeligt, jeg kan ikke rigtigt finde ud af det når vi går tilbage til normaltid, jeg har lettere ved det når vi skifter til sommertid..;D God aften til dig..

Mia Folkmann sagde ...

Inge: Jeg vil selv! Det er snyd, når tingene gør det for mig (i hvert fald når jeg ikke ved det....) ;-)

Rejen: Jeg har lært den med havemøblerne frem og tilbage, men hvorfor kan vi ikke bare have den tid, vi har? Rigtig god aften til dig også... :-)

Michael sagde ...

Ha, ha, Mia, det er ikke sådan med den digitale tidsalder, den er foran os på mange områder.
I kærlige tanker, god Søndag aften.

Kirsten sagde ...

Haha, lang næse

Susanne sagde ...

Ja, her går man og glæder sig, og så bliver man bare snydt. Jeg er ikke god til den omstilling. Måske jeg er landet i ny tid sidst på ugen.

Mia Folkmann sagde ...

Michael: SUK! Du har ret; jeg er nok ikke til den digitale tidsalder... ;-)

Kirsten: Ja, det kan man roligt sige... ;-)

Susanne: Ja, det var da bare så surt! Jeg skal altså også have tid til at vænne mig til de nye tider... ;-)

Madame sagde ...

Hihi, ja det er en rigtig god historie :-) Jeg nød den ekstra time, vi fik i går, så dagen ikke blev helt så anstrengende, som den kunne være blevet.

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Det lyder til, at du har mere styr på teknikken end jeg har... ;-)

Lill-Karin sagde ...

Hihi, morsom historie. Søndagen ble ufattelig lang for min del, blant annet fordi jeg sto opp kvart på 6 (gammel tid, ny tid ble jo kvart på 5!!) fordi jeg ikke fikk sove mer.
Jeg fikk gjort mye den dagen, for å si det slik!

Klem til deg!

Anonym sagde ...

Hahahaa - man kan næsten sige at du blev dobbelt snydt.

Jeg kan godt lide at vågne til normal tid og SÅ stiller jeg uret og sætter vækkeuret til at ringe igen. På den måde kan man stå op klokken 7 to gange samme dag. Det er jo næsten lige som magi. Eller klokken 8. Eller 9. Eller 10 - alt efter temperament, hehe.......

Mia Folkmann sagde ...

Lill-Karin: Jeg ville ønske, at jeg også kunne komme op så tidligt, for jeg synes aldrig at dagene er lange nok. Men jeg er vist et rigtigt B-menneske... ;-)

Jesper: Jeg FØLER mig også dobbelt snydt, kan jeg fortælle dig. Men jeg må bare løbe dobbelt så hurtigt, så jeg kan indhente den tabte time... ;-)