mandag den 31. oktober 2011

Kære minder


Jeg har genvundet glæden ved biblioteket! Der var lige nogle år, hvor jeg ikke var den flittige gæst, jeg ellers altid havde været, men NU er jeg tilbage i folden!

Én af grundene er den gode service. Nu får man en sms i god tid, inden bøger m.m. skal afleveres, og det er guld værd for en glemsom én som mig. Man kan endda forny sine lån pr. sms, hvis det skulle være nødvendigt! Det er også blevet supernemt at finde og reservere over nettet, og så står det hele klar, når man kommer. Man har jo ikke altid god tid til at gå og ose, men hvis man har, er det selvfølgelig bedst...

På mit sidste besøg stod disse bøger linet op ved udleveringsskranken. PUK og FLEMMING bøger i stribevis. Jeg havde begge serier og læste dem begejstring. PUK fik jeg af min mor og FLEMMING arvede jeg efter min far, der selv havde læst dem som barn. Ah ja, disse kære minder...  :-)

8 kommentarer:

Lavendel sagde ...

neeeiij....ja, det kalder minderne frem. har faktisk både Puk, Flemming, Jan- og susybøgerne ude i biksen....har prøvet at læse fx en Susy- bog inden for de sidste par år....hold da op, der er sket meget !

Mia Folkmann sagde ...

Lavendel: Ja, det kunne jeg forestille mig. Jeg tror stadig, at jeg har Flemming-bøgerne på loftet, men jeg er ikke sikker på, om de går i dag...?! ;-)

Rasmine sagde ...

Har du dem stadig? Mine er på mystisk vis forsvundet. Jet læste nu ikke Flemming-bøger, men Puk og mest Susy.

Susanne sagde ...

Jeg var vild med Puk. Jeg havde både nogen af de nyere udgivelser, men også nogle af min mors gamle lyserøde udgaver. Mon jeg stadig har dem på loftet... Jeg ved det ikke, men jeg håber det lidt.

Mia Folkmann sagde ...

Rasmine: Jeg ved, at jeg har en enkelt Puk bog, for den fandt jeg forleden. Og jeg tror ikke, at jeg ville have nænnet at smide Flemming-bøgerne ud, fordi jeg fik dem af min far. Ja, Susy bøgerne havde jeg også - og så Nancy Drew (på norsk), som jeg lånte af en norsk veninde. :-)

Susanne: Ja, det var nogle dejlige bøger og nogle meget søde forsider... :-)

Ditte sagde ...

Der er ingen Puk, Flemming eller Susy-bøger tilbage hos os. Vi har dog stadig Enid Blytons serie om De Fem.

Madame sagde ...

Ja, der er blevet en fin service på biblioteket - jeg nyder at kunne bestille bøger hjemmefra. Flemming-bøgerne læste jeg også, og min far havde gemt dem siden sin barndom, lige som din far gjorde.

Mia Folkmann sagde ...

Ditte: Ja, De Fem læste jeg også, men dem lånte jeg nok. Jeg var en meget flittig gæst på biblioteket, da jeg var barn - adskillige gange om ugen... :-)

Madame: Ja det er en stor hjælp at kunne reservere bøgerne hjemmefra. Så kan man lige drøne ind og hente dem, hvis man har travlt... ;-)