lørdag den 5. november 2011

Vorherres egen AgnesMens jeg cykler min daglige morgentur på motionscyklen, ser jeg TV på det gamle apparat med indbygget videoafspiller. Så forleden fandt jeg en stak gamle bånd VHS bånd, som vi selv har optaget på engang - men mange gange har jeg bare sat optagelsen til og ladet båndet køre ud.

Det kan der komme meget underholdning ud af, for hvad gemmer der sig efter den optagne udsendelse?

På båndet i går var der en film, som jeg ikke kendte, og som jeg ikke vidste, at jeg havde optaget. Vorherres egen Agnes - en amerikansk film fra 1985 fra Anne Bancroft og Jane Fonda. Den foregår i et nonnekloster, hvor den stakkels unge nonne Agnes slet ikke kan huske, hvad der er sket med hende og det barn, hun har født.

I øjeblikket er den ved at udvikle sig til noget særdeles spændende - og jeg håber meget, at hele filmen er med på båndet. Ellers er jeg jo nødt til at købe den for at se slutningen...

4 kommentarer:

Lillian sagde ...

Hej Mia,

Sjovt tilfælde. I torsdags var jeg ved at rydde op i mine kasser med videofilm og jeg har 51 gamle vhs bånd, jeg har optaget på, men som jeg aldrig har haft tid til at se.

Det var min mening, at gemme dem til, jeg blev gammel og så se dem der, men nu står de stablet op klar til lune vinteraftener i sofaen.

Jeg kan godt se ideen med motionscyklen, men sådan en har jeg "desværre" ikke :-)

God fornøjelse med dine film!

Madame sagde ...

det lyder rigtig spændende! Jeg har ikke hørt om filmen før, men det var en smart måde at få inspiration til nye film :-)

Hyacinth Bucket sagde ...

Den har jeg set..:-)
Kan huske hvordan Jane Fonda står og ryger udenfor porten til klosteret inden hun går ind.
Som om det var den sidste sigaret.:)

Nu kan vi tage så mange kanaler hvor der tit er gamle film på.
Så du fortsætter altså ikke på motion cykkelen hele filmen ud kan jeg forstå...:-o)

Hej fra Lisbeth

Mia Folkmann sagde ...

Lillian: Jeg er - eller rettere var - også ekspert i at optage ting, jeg aldrig fik set. Men det er så meget sjovt nu, hvor der dukker mærkelige ting op... ;-)

Madame: Ja, det er da i hvert fald en anderledes måde... ;-)

Hyacinth: Ja, der ryges utroligt meget i den film - i det hele taget i film fra firserne. Det tænkte man ikke så meget over før.

Ti hi; nej jeg cykler kun ca. 6-7 km, så en film bliver delt op i flere afsnit... ;-)