søndag den 19. februar 2012

Søndag i parken

Her, hvor jeg er lige nu, ser søndagen lidt grå ud. Godt nok med et solstrejf af og til, men også med mørke skyer, der lover mere sne eller hagl.

Men i tankerne er jeg i Great Malvern, og det er sommer. En sommersøndag i parken, hvor man samles omkring orkestertribunen ved eftermiddagstid. Nogle har taget klapstole med, mens andre sidder på en sammenfoldet jakke eller et picnictæppe. Nogle henter forsyninger af kaffe, kage, sandwich og andet godt inde i parkens café - andre har selv taget termokaffe med hjemmefra.

Mens børn og hunde leger, pensionister spiser is med velbehag, og vi andre nyder solen og stemningen - så spiller orkesteret alle de gode, gamle engelske klassikere. Og vi nynner med på dem alle sammen... :-)

10 kommentarer:

Madame sagde ...

Det var dejligt med en lille tur i sommerparken - lige hvad jeg trænger til! Jeg vil gå op og hente endnu en kage, sætte mig i klapstolen og nyde musikken :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Jeg skal ha' en is... :-)

Lillian sagde ...

Hvá ska du??? Det er da forhåbentlig af den "rigtige" slags :-)

Mia Folkmann sagde ...

Lillian: Ja, den helt rigtige slags med top på... ;-)

Lene sagde ...

Åh, hvor lyder det dejligt. VIL OGSÅ :) - altså sidde i Great Malvern og høre musik.

Mia Folkmann sagde ...

Lene: Det er bare så super-hyggeligt!! :-)

Gowings sagde ...

Der står også sådan en lille tribune i Hyde Park. Vi har vist aldrig set den i brug, men der reklameres for koncerter m.m. Det du beskriver, er vist det, man oprindelig kaldte en promenade koncert.

Mia Folkmann sagde ...

Gowings: Jeg kunne godt forestille mig, at den slags også finder sted i Hyde Park. Men det er alt for længe siden, jeg har været i London. :-)

hanneb sagde ...

Kan se det for mig - lyder rigtig hyggeligt:-)

Mia Folkmann sagde ...

hanneb: Det kan du også tro, det var! :-)