torsdag den 23. februar 2012

Vi kvinder


Jeg lovede i går at fortælle om det netværk, som jeg har været en del af i nogle år. Mange kender nok Vi-Kvinder, men der er måske andre, der ikke gør.

Netværket er for kvinder i alle aldre og i alle dele af landet. Det er her, man kan finde veninder eller selskab til biografture og gåture - og der er mange forskellige arrangementer, som man kan vælge at deltage i efter lyst og behov.

Derudover er der adskillige under-netværk, som oprettes af medlemmerne, og jeg er - som tidligere nævnt - også blevet medlem af et lille netværk af selvstændige kvinder, der gerne vil hjælpe hinanden. Så på alle punkter fungerer det rigtig fint.

Hvis du har lyst til at læse mere om Vi-Kvinder, kan du gå ind på hjemmesiden - og hvis du melder dig ind, kan det være, at vi ses?

7 kommentarer:

Jette sagde ...

Jeg er også en del af Vi kvinder, og har mødt rigtig mange dejlige kvinder, der alle byder ind med fællesskab, sjove oplevelser, gode samtaler, gensidig sparring og kreative arrangementer. Det gode ved vi kvinder er, at man kan deltage i det der passer til en selv, og især når det passer ind i hverdagen, man kan forpligte sig eller lade være.....der er plads til alle.
Jeg kan helt klart også anbefale Vi Kvinder ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Jette: Ja, det er en god måde at være sammen på og møde nye mennesker på. Og for os "små selvstændige erhvervsdrivende" er det en fordel, at man kan melde sig til, når der er tid til overs. Ingen forpligtelser, men mange fornøjelser... ;-)

Madame sagde ...

Sikke en fin idé at man kan finde andre kvinder på den måde! Jeg har ikke hørt om denne hjemmeside før, men nu vi jeg følge dit link. Glæder mig til at vide mere :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Jeg har i hvert fald haft stor glæde af det netværk og mødt mange dejlige kvinder her... :-)

Rejen sagde ...

Det lyder spændende, jeg vil da lige slå et smut forbi..;-D

Brittsol sagde ...

Det er en rigtig god ide også fordi det er i hele landet.Så jeg vil se på linket.

Mia Folkmann sagde ...

Reje: Ja, det er værd at kigge nærmere på... :-)

Brittsol: Ja, det dækker hele landet, og der er rige muligheder for at finde noget, der kunne interessere... :-)