fredag den 23. marts 2012

Forårsagtig fredag


Jeg ved ikke noget bedre end lyden af foråret. Det vil sige, naturens lyde. Duerne kurrer kærligt oppe i tagrenden, og mejserne synger sig hæse for at fortælle alverden, at dette her altså er deres have.

Det er skøn musik i mine ører, mens jeg sidder her indenfor og skriver. Weekenden (eller i hvert fald søndagen) står på rengøring og gæstebud, så jeg må se at blive færdig med mine artikler.

Lige nu skriver jeg om en kunstner, som jeg altid har beundret. Jeg har de smukkeste billeder, der skal sættes fint op, og jeg glæder mig til at se resultatet.

Det bliver en god dag! :-)

12 kommentarer:

Megan sagde ...

Helt enig. Foråret er fuld af vidunderlige lyde, det hele er en sprød sonate af udspring. Jeg har netop været ude og løbe og det hele ulmer. Solen skinner. Weekenden venter. Og ja, det bliver en god dag! :)

God weekend.

Mia Folkmann sagde ...

Hvor lyder det dejligt, Megan. God weekend til dig også... :-)

Hanne i haven sagde ...

Hvor er det bare et dejligt billede af den lille fyr/inde :-)
Det lyder som om der er lagt op til både en god dag og weekend. Det er næsten også umuligt andet, med det skønne vejr derude.
God begge dele til dig :-)

Mia Folkmann sagde ...

Hanne i haven: Ja, det ser lovende ud, må man sige. Du må også have en dejlig weekend... :-)

Susanne sagde ...

Når man bliver mødt af sådan en forårssol, kan det kun blive en god dag. Jeg har fået eftermiddagen forærende på grund af teknikvrøvl på kontoret, så jeg nyder i stor stil. Egentlig burde støvsugeren ud af skabet, men altså, det bliver ikke lige nu.

Mia Folkmann sagde ...

Susanne: Nej, jeg ville også lade støvsuger være støvsuger, når solen skinner så kønt. Hellere komme ud i luften og få lidt sol på kinderne... ;-)

Madame sagde ...

Ja, det er dejligt at høre fuglenes sang i øjeblikket. De er rigtig i forårshumør, og jeg har lige hørt solsorten synge fra toppen af et træ. Sikke et smukt billede af den lille blåmejse :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Et billede af så yndig en fugl kan kun blive godt... ;-)

Jeg har ikke hørt solsorten i dag, men jeg er sikker på, at den er derude et sted... :-)

Prikker i luften sagde ...

Det lyder som en rigtig dejlig dag og weekend:-)yndigt billede af den lille fugl! Her vågner vi også til lyden af fuglekvidder allerede ved 4 tiden om morgenen:-)ha en rigtig god weekend

Lill-Karin Nyland sagde ...

Jeg kunne ha skrevet dette innlegget! (Ja, bortsett fra det med rengjøringen, for det tar jeg en annen gang...) Jeg kjenner så godt følelsen av å sitte med et godt intervju og gode bilder, følelsen av å formidle et møte videre til leserne. Det er givende!

Og fuglene, for ikke å glemme dem. De er i full sving her også, selv om snøen ligger tungt utover markene fortsatt.

God helg til deg!

Pia sagde ...

Jeg ville kommentere på din kat og gris af papmaché, men de er væk, ligesom min gris og mine fastelavnsmasker :-)
Fuglen her er nu også skøn ligesom foråret :-)
En dejlig søndag til dig.

Mia Folkmann sagde ...

Prikker i luften: Ja og også i dag ser det ud til at blive en smuk dag. Rigtig god søndag... :-)

Lill-Karin: Har I virkelig sne endnu? Jeg kan huske engang i Yorkshire, hvor jeg oplevede sne i maj - ligger det lige så længe hos jer?

Pia: Jeg kom vist til at smide indlægget ud af en fejl. Jeg må se at hitte billedet igen... ;-) Jeg vil ellers meget gerne se din gris og maskerne - det er sjovt at lave ting af papmaché, synes jeg. :-)

God søndag til dig også.