onsdag den 21. marts 2012

Ord på tur


I går havde min rare mand fødselsdag, og selv om han fik gaver og blev fejret af mig og mor, så var der ikke tid til det helt store. Det var jo arbejdsdag, og en travl én af slagsen.

Men vi holdt en lille eftermiddagspause på et par timer. Lige tid nok til en smut til Lyngby, en kaffetår på café og et kig i et par (af fødselsdagsbarnet) udvalgte butikker.

Det endte med en ny computer til ham - ikke så meget en fødselsdagsgave, men mere fordi den gamle var ved at opgive ånden. Men det smager alt sammen af fisk... ;-)

Og til mig - selv om jeg ikke havde fødselsdag - et lille mini-tastatur til min Ipad. Så nu kan jeg også skrive, når jeg er på farten. Det er da smart!

12 kommentarer:

Rejen sagde ...

tillykke til husbonden og lidt nyt gear kan man altid bruge..;-D

Mia Folkmann sagde ...

Rejen: TAK - ja, det er altid hyggeligt... :-)

Inge sagde ...

Smart.. måske skulle jeg overveje sådan et, jeg synes det er skrammel at skrive på iPaden.. :-)
Tillykke med manden

Mia Folkmann sagde ...

Inge: Ja, det har jeg prøvet; det kan jeg slet ikke. Dette her lille tastatur virker faktisk fint (findes også i andre udgaver, men dette her fungerer samtidig som beskyttelse under transport). TAK... :-)

Heart Design sagde ...

TILLYKKE til manden og dig ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Heart Design: TUSIND tak... :-)

Susanne sagde ...

Tillykke med manden. Og tænk engang, ny ønsker jeg mig allerede ekstraudstyr til den Ipad, som jeg også ønsker mig :-)

Mia Folkmann sagde ...

Susanne: Ti hi. Jeg tror altså også, at du vil blive glad for begge dele... ;-)

Ellen sagde ...

Tillykke med din rare mand :-)
Det der tastatur skal jeg da lige høre John, om han kender - det lyder som en god ide.
Jeg føler med din mand - alt det pc-bøvl, han skal igennem nu ... men det bliver godt bagefter.

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Ja, det er et kæmpearbejde, men han har bandet så meget over den gamle computer, at det nok er besværet værd. Nogle dage ville den ikke starte, og det er jo meget bekymrende, når det er ens arbejdsredskab.

Ja, det lille tastatur er ret smart. Jeg kan fortælle dig, at det koster ca. 850 kr. (var det vist), at det er fra Logitech og at der også var en anden og billigere type. Men dette her virkede bedst til mit brug. Jeg kan altså slet ikke skrive på en Ipad ellers... :-)

Lill-Karin Nyland sagde ...

Gratulerer med en litt eldre mann. ;) Jeg kjøpte meg selv en minipc for en stund siden, for å kunne skrive når jeg er på reise. Jeg elsker den!! (Og jeg er egentlig ikke materialistisk...)

Mia Folkmann sagde ...

Lill-Karin: Jeg er faktisk heller ikke materialistisk, men en lille PC eller Ipad til at skrive på er jo et arbejdsredskab for os... ;-)