lørdag den 7. april 2012

En tur i solen
Jamen, jeg nåede da at få en dejlig travetur i solen. Torsdag var vejret endnu så fint, og turen blev længere, end jeg havde regnet med. Men sådan er det af og til - når solen lokker, så går man bare derudad uden at tænke nærmere over det. Og pludselig går det op for én, at man skal jo altså også hjem igen...

9 kommentarer:

Madame sagde ...

Sikke nogle smukke billeder - jeg havde næsten glem, at vi også har haft godt vejr i påsken. Her er det snevejr lige nu og meget blæsende ... :-)

Ditte sagde ...

Hvor er foråret langt fremme derinde hos jer. For mere end en uge siden så jeg blomstrende mirabeller i København, men herude er de slet ikke kommet i gang.
Jeg håber benene holdt til hjemturen ;-)
Rigtig god påske Mia!

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Det er også rigtigt iskoldt her, så man har slet ikke lyst til at gå ud. Men i torsdags var det aldeles dejligt, som du kan se.. ;-)

Ditte: Det holdt hårdt, kan jeg love dig. Jeg var godt nok træt til sidst, men jeg nød synet af de blomstrende træer. Også rigtig god påske til dig og din familie :-)

Heart Design sagde ...

Tjah, jeg har så lige været ude og cykle i snevejr, slud, regn og sindssyg kold blæst. Netop kommet hjem skinner solen ......... men jo slet ikke som i torsdags :(

Mia Folkmann sagde ...

Heart Design: Nej, det er hundekoldt. Selv om solen lokker, så tror jeg ikke, at det bliver til en langtur i dag... ;-)

Sussi.Sussinghurst sagde ...

I dag har det været bedst indendørs, vinden bider lidt i tuden, men det er dejligt med sol.

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Vi gik en tur parken rundt, og det var koldt, men meget rart alligevel...:-)

Hyacinth Bucket sagde ...

Skønne billeder fra kendte steder..:-)
Solen har også været fremme her, men ind i mellem kom der fine små snefnug ned..og frygtelig koldt.

Fortsat god påske fra Lisbeth

Mia Folkmann sagde ...

Hyacinth: Ja, det er nok noget, du kender... ;-) Det er også så koldt her, men vi vover os ud på tur iført ørevarmere og luffer... God påske til dig også.