lørdag den 14. april 2012

Om stedsans - eller mangel på samme...

Jeg er ekspert i at køre forkert, hvis jeg ikke har tændt min lille navigation (nu jeg tænker over det, kan jeg såmænd også køre forkert, når den ER tændt).

Nåmen... i går tog vi en tur til Hedehusene for at se på autocampere, og turen hjemad gik på motorvejen i retning af Helsingør. Det vil sige - det troede jeg den gjorde. For pludselig så jeg på skiltene, at jeg altså var på vej til København. Der var ikke rigtig mulighed for at dreje af, og det varede ikke længe, før motorvejen stoppede.

Jeg spejdede febrilsk efter noget bekendt og måtte ellers bare fortsætte lige ud, og da jeg endelig fandt kendte omgivelser - ja, så var jeg altså kommet til udkanten af København. Fisketorvet etc. Hvordan i alverden havnede jeg her?

Lidt efter sad jeg midt i myldretiden klokken 17.00 midt i Københavns centrum. Jamen altså! Til gengæld havde jeg masser af tid til at se mig omkring, mens jeg sad i kø. Tivoli har åbent! Næh... det vidste jeg slet ikke. Og se den nye bygning, der er kommet op dér. Den er da ikke så køn... Og nej, hvor er den bygning dér til gengæld ved at blive pænt sat i stand...

Så på den måde kan mangel på stedsans blive til nye oplevelser, nye erfaringer og lidt sightseeing. Ganske uventet på en sen fredag eftermiddag... ;-)

Foto: whatleydude

12 kommentarer:

Madame sagde ...

Så kom der en masse spændende oplevelser ud af det alligevel :-) Jeg var heller ikke klar over, at Tivoli har åbent - tidligere begyndte sæsonen 1. maj.
Er I blevet ejere af en flot ny autocamper?

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Nej, det er de indledende manøvrer, vi er ude i. Først så skal den findes, og så skal den bestilles og så skal der ventes. Det tager en evighed at få sådan én hjem. Det er derfor, vi begynder nu. Ellers bliver vi jo pensionister, før der sker noget... ;-)

Deborah sagde ...

Det lyder som om, du kunne have god gavn af en GPS. Enten i en telefon, eller en bare til bilen. Jeg er også ekspert i at køre forkert, men ved dog, at når jeg skal hjem skal jeg mod Helsingør :-) Godt du tog det med godt humør, for der er jo ikke ret meget mere, man kan :-) God weekend.

Mia Folkmann sagde ...

Deborah: Jeg har skam en fin navigation, men det kræver, at jeg husker at tænde for den. Og det gør man (jeg) ikke, når man sidder og snakker om autocampere og alt muligt andet... ;-) God weekend til dig også.

Bettina Holst sagde ...

Lyder temmelig bekendt. Jeg kan fare vild i en gammeldags telefonboks...

Rejen sagde ...

hihi, ja GPS er en god opfindelse når man husker at tænde for den..;-D

Sussi / Sussinghurst sagde ...

hi hi hi

Mia Folkmann sagde ...

Bettina: Jeg er glad for, at jeg ikke er alene... ;-)

Reje: Jeg er ekspert i at glemme at tænde for den. Fordi jeg altid TROR, at jeg kender vejen... ;-)

Sussi... :-)

Inge sagde ...

Det lyder da som en dejlig tur du har været ude på.. Kan du have valgt korteste rute og ikke hurtigste.. :-)

Mia Folkmann sagde ...

Inge: Jeg tror bare, at jeg skal lade være med at snakke så meget og koncentrere mig mere om kørslen... ti hi... ;-)

Deborah sagde ...

Mia dels det sidste, og så måske bare erkende fejlprocenten og tænde skidtet hver gang ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Deborah: He he...