lørdag den 26. maj 2012

Ferietider


Vi har overladt hjem og husdyr i familiens varetægt og taget turen ned gennem Tyskland i varmen. Alt gik fint til efter Hamborg, men ved Bremen fik man helt klart indtryk af, at Tyskland arbejder sig igennem krisen ved at anlægge og vedligeholde motorveje. I hvert fald var der kilometerlange køer overalt, og på et tidspunkt blev motorvejen simpelthen lukket.

Ikke lykken i 30 graders varme, og det blev da også til over tre timers forsinkelse. Al trafik blev ledt gennem en by på størrelse med Rudkøbing, og vi kastede håndklædet i ringen ved synet af en lille lokal cafe. Hellere tilbringe halvanden time i skyggen med kaffe og is end sidde og bande i varmen...

Men alt blev glemt og tilgivet, da vi meget sent ankom til Brugge, hvor gaderne var stille og tomme. Hotellet stod nærmest med nøglen klar, så inden længe var alt, som det skulle være. Fra vinduet var der udsigt til en af de mange kirker, der altid er oplyst så smukt her i Belgien, og vi vidste, at vi næste morgen ville blive vækket af klokkeklang.

5 kommentarer:

Madame sagde ...

Rigtig god ferie, Mia - det var da en anstrengende begyndelse.

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Ja, og såvidt jeg har hørt, bliver det sommerens store problem for ferierejsende. Så IKKE over Bremen, hvis man skal sydover... ;-)

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Rigtig god ferie.

Rejen sagde ...

God ferie, selvom den startede lidt anstrengende...Smuk kirke..;-D

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Mange tak. :-)

Rejen: Ja, men den slags er heldigvis hurtigt glemt... ;-)