fredag den 4. maj 2012

Have-inspiration


Hvis nu mine planer fra i går kommer til at gå i opfyldelse på et tidspunkt, så har jeg fået masser af ideer til haven fra Elmer Aagesen fra Hinnerup.

Jeg skrev nemlig om hans dejlige have i SKØNNE DAGE, og jeg synes, at det er utroligt inspirerende, at man kan få så meget ud af så lidt plads. Et tætpakket planteparadis hvor man næsten kan blive væk - og så på under 1000 m2.

8 kommentarer:

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Det ser ud til at være en super flot have.

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Den kan besøges, skal jeg hilse og sige... ;-)

Bettina Holst sagde ...

Waou med waou på !

Mia Folkmann sagde ...

Bettina: Det er nemlig lige ordet! ;-)

Madame sagde ...

Den have er vel nok smuk! Men jeg må nok give afkald, når jeg tænker på, hvor stort et arbejde, det må være at holde den ... :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Man skal helt sikkert være haveentusiast, og det er hr. Aagesen. Personligt skal jeg nok vælge planter, der stort set kan klare sig selv, for jeg vil hellere sidde i en liggestol og nyde synet... ;-)

Annette sagde ...

Sikken en have, hvor er den dog vidunderlig,Mia!

Jeg håber sådan for jer, at alle ønskerne går i opfyldelse, både med det søde lille hus og auto camperen i indkørselen. Men selvfølgelig går de da i opfyldelse, måske ikke lige i morgen, men senere.

Jeg har lige nydt dine små film, de er alle dejlige, men jeg tror jeg faldt mest for "Wake up to milk" og "The power of words".

Det var vist ordene for denne gang, jeg krydser fingre for at det lykkes at få huset solgt. Og lige en sidste bemærkning, jeg er bange for, at jeg må skuffe dig, jeg tror ikke at man kan slide et hus op ved rengøring ☺ ☺ ☺.

En skøn weekend til jer.

Mia Folkmann sagde ...

Annette: Tak for din søde hilsen og optimismen. Den er lidt tiltrængt lige nu, og ja, selvfølgelig skal ønskerne nok gå i opfyldelse. Man er bare så utålmodig!

Jeg tror desværre, at du har ret i det med rengøringen... ;-)

Rigtig god weekend til dig også...