fredag den 22. juni 2012

En tur i Tivoli


Nu skal det jo ikke være flytteplanlægning og arbejde alt sammen - så I går tog min mor og jeg i Tivoli.

Det er flere år siden, jeg har været der sidst, og selv om der sker mange nye ting, så er der heldigvis stadig nogle af de gamle ting tilbage. Jeg blev dog ked af, at de har nedlagt musiktribunen, for det var én af de klassiske Tivoli-ting for mig.

Hver gang jeg besøger den gamle have, bliver jeg ret så nostalgisk, for pludselig er jeg barn igen. Tivoli dengang var noget med fint tøj og stor forventning, og det var lidt af en lidelse, når familiens ældre - farmor eller mostre - skulle se på blomsterbede, springvand og alt det andet kedelige...

Men pludselig bliver man selv ældre, og nu nyder man ikke bare at slentre rundt med en is, spise en god frokost og spille lidt... men sandelig også at sidde på en bænk og se på blomsterbede og springvand.

8 kommentarer:

Per Teilmann sagde ...

Ja sådan går tingene i ring ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Per: Pludselig føler man sig meget gammel... ;-)

Madame sagde ...

Og nu er det os, der nyder at se på blomsterbede, springvand og alt det andet 'kedelige' :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Ja - rutsjebaner og den slags har ikke helt den samme tiltrækning... ;-)

Fruen i Midten sagde ...

I valgte da heldigvis også en dag med dejligt vejr. Ja, er det ikke skønt - nu insisterer jeg også på at se på blomsterbede, og Pigebarnet synes, jeg er SÅ træls. Men hun må finde sig i det, for ellers er der ingen til at tage med hende i Dæmonen og Thors Hammer. Noget for noget :-)

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Du går IKKE op i de dér steder helt frivilligt?? I så fald er jeg fuld af beundring. Ikke ti vilde heste fik mig derop... ;-)

Gowings sagde ...

Jeg så på et tidspunkt en reklame for Tivoli, der sagde sådan noget som:"Kan du huske, da du opdagede, at det alligevel ikke var dig der styrede veteranbilerne?". Der er nogen kollektive erindringer, ligesom den du beskriver, omkring tivoli, der binder os sammen.

Du er ikke gammel Mia, men hver ting til sin tid :)

Mia Folkmann sagde ...

Gowings: Jeg har ALTID selv styret veteranbilerne!! (Har jeg ikke?)...

Du har ret: Hver ting til sin tid, og jeg har det egentlig ret fint med denne tid... ;-)