mandag den 4. juni 2012

Jubilæumskoncert


Sidder her i min lune stue og har lige taget hul på en Pimms og aftenens jubilæumskoncert i TV. Det tegner godt, må man sige...

I virkeligheden foregår koncerten lige nu i London, og jeg er fuld af beundring over alle de mennesker, der trodser kulden og virkelig ser ud til at nyde stemningen. Vejret er dog også en hel del bedre her til aften end i går, hvor flådeoptoget på Themsen var en våd og kold fornøjelse. Men hvor VAR det flot!

8 kommentarer:

Loppe sagde ...

Ååååååårrrrrhhhhhhh.....

Hvor ER jeg bare misundelig...

NYD det !!!

Knus fra Loppe

Mia Folkmann sagde ...

Loppe: Det ER en nydelse! :-) Knus

Megan sagde ...

Så er du i England. Enjoy. Mærker en lille misundelse, MEN under dig det! :)

At nyde. Og håber i øvrigt at du nød koncerten i din lune stue.

Ellen sagde ...

Jeg har altså en smule ondt af englænderne, at de (og deres dronning) ikke kunne undes et lidt bedre vejr til alt det halløj, der skal løbe af stabelen - men de tager det i stiv arm, må jeg sige.

TILLYKKE med hussalget! Hvor var det godt, det endelig kunne lykkes.
Jeg forstår egentlig godt, at I ikke vil købe igen lige med det samme - det er bare så hundedyrt at leje ...
Skal I have den autocamper nu, så? (Jeg er slet ikke misundelig ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Megan: Det var en god aften med god stemning - det har i det hele taget været sjovt at deltage i de engelske festligheder. Flere billeder kommer senere... ;-)

Ellen: Ja, jeg har også ondt af dem. Men jeg har set mange med picnic og paraplyer, så de er ikke sådan at slå ud. Typisk britisk, som de også selv siger.

Ja, det er hundedyrt at leje, men det er det jo faktisk også at eje. Især i en tid hvor priserne går den forkerte vej. Vi skal lige se, hvad vi ender med at finde - og så skal autocamperen nok bestilles inden længe. (Men det er laaaang ventetid på sådan én... ;-) )

Krearier sagde ...

Det var en fantastisk koncert - jeg nød den dog bare fra hjemmematriklen i Danmark ;-)

Hvor er det SKØNT, at I har fået solgt.
TILLYKKE!!!!

Glæder mig SÅ meget til autocamper billeder. He he.

Hilsner fra Marianne, der tidligere var Heart Design, men nu er Krearier ;-)

Annette sagde ...

Kære Mia, jeg opdagede det pludselig via Facebook! Hjertelig tillykke med hussalget, hvor er det dejligt. Nu står en helt ny og spændende verden åben for jer, jeg glæder mig til at høre hvad den byder. Kom hjem fra en skøn ferie i det sydfransk for et par dage siden, derfor er jeg igen-igen bagud med alle nyhederne.
Knus og endnu engang tillykke fra Holland.

Mia Folkmann sagde ...

Krearier: TAK, det er bare så dejligt, at det endelig lykkedes. Nu skal vi lige finde ud af, hvordan hverdagen skal stykkes sammen fremover, men det bliver helt sikkert noget med mere England... :-)

Annette: Tusind tak, jeg glæder mig også til at være mere fleksibel. Det lyder da helt vidunderligt med en sydfransk ferie - og sikkert også en perfekt årstid til det, kunne jeg tro. Knus